Odesláno včera v 16:421 den Mno, ten OnePlay podle ohlasů taky nebude velká hitparáda, ale asi pořád lepší, než tohle, co jede jen když v anglii neprší a stabilita je podle síly větru...Možnost nastavit si rychlost přehrávání je asi taky neřešitelný požadavek! Na slabším připojení je tam to červené kolečko častěji, protože pořád zkouší, jestli to nezvládne víc a stále se to tím seká... V roce 2025 a pro placenou službu, je to naprosto šílený kus softwaru... Basic - Sport Compal CH7465 Havířov
Odesláno před 18 hodinami18 hod Hele, i když riskuju, že po mě zase někdo vyskočí že tu promuju cizáckou službu (teda, mě cizí není, já ji mám), tak popravdě, nenalezl jsem nic, v čem by byl VTV lepší než ten, jehož jméno nemá zaznívat. Alespoň v jedné věci kdyby byl lepší - není. Tím nechci říct, že je bezchybný, že věci nejdou dělat lépe atd., atd. Ale i v této "nebezchybnosti" je o parník před tím, co tady řešíme. Škoda - pro nás. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno před 16 hodinami16 hod Smutné... Jiné slovo mě nenapadá... Basic - Sport Compal CH7465 Havířov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.