Pavel m Posted May 20 Share Posted May 20 HBO Max se mění na Max. Je dražší, ale s dvojnásobkem obsahu, přibyl sport Takto zákazníky informovali vybraní operátoři: O2 TV – Cena za balíček Kino a O2 TV tarify s přístupem do HBO Max se s přechodem na Max nemění. Více na stránkách operátora Magenta TV – Cena balíčků HBO Základ a HBO Komplet a tarifu Magenta TV XL se nezmění. Cena samotné služby Max bude upravena na 199 Kč měsíčně. Všichni stávající zákazníci HBO Max budou převedeni do varianty Max Standard. Více na stránkách operátora Vodafone TV – Ve službě Max budete mít aktivní variantu Standard. Změna na vyšší tarif nebo dokoupení sportovního balíčku přes Vodafone TV nebude možná. Více na stránkách operátora Skylink –- Cena zůstane stejná. Zákazníci Skylinku mají k dispozici verzi Standard a není možné si předplatit jinou variantu. Pokud chtějí balíček Sport, mohou si ho koupit v aplikaci Max a účtovat ho bude přímo provozovatel aplikace. Více na stránkách operátora (PDF) SledováníTV – Cena zůstane stejná jako dosud, avšak dostupný bude jenom tarif Standard. Doplněk Sport si musíte koupit přímo v aplikaci. https://www.lupa.cz/clanky/aplikace-hbo-max-cenik-prihlaseni-novinky-filmy-o2-tv-vodafone-magenta-skylink/ Quote Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacLuke Posted May 20 Share Posted May 20 Nevíte jak to bude se stávajícími předplatiteli co si koupili roční HBO max? Jestli je převedou na tarif Standard či Premium... Quote - - - CA Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted May 20 Author Share Posted May 20 vždy standard Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacLuke Posted May 20 Share Posted May 20 (edited) Už mám info od HBO že bude převádět na Standard, ale funkce zůstanou stejné, tedy vč. 4K. Chtěl jsem si tedy koupit stávající roční plán, ale už to nějak nejde 🙂 Edited May 20 by MacLuke 1 Quote - - - CA Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted May 20 Author Share Posted May 20 (edited) u standard plánu 4K není @MacLuke viz. tabulka V 19. 4. 2024 v 15:14, Technikus napsal: Tady je i tabulka srovnání Edited May 20 by kautskym 2 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
r2d2 Posted May 20 Share Posted May 20 V USA to bylo tak, že stávající zákazníci zůstali 6 měsíců cca na Premium než jim to vypnuli (resp. přepnuli na Standard). Ale tady jsem k tomu nic nenašel. Quote Premium - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted May 20 Share Posted May 20 Minimálně Max zpřístupní Olympiádu. 2 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 21 Share Posted May 21 (edited) Citovat Přihlašovací údaje zůstanou stejné. Na většině zařízení by se dokonce měla aplikace sama změnit, aby uživatelé měli přechod co nejjednodušší. Na TV Samsung, tabletu s Android OS i na Google Chromecast 4 HD s Android TV, kde jsem měl nainstalované HBO Max se mi neprovedla aktualizace aplikace sama, ale musel jsem do aplikací a tam jsem si Max vyhledal a nainstaloval. Poté jsem HBO Max odinstaloval. Přihlášení je funkční Edited May 21 by Technikus 1 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparhawk Posted May 21 Share Posted May 21 Nejvetsi pruser je degradace kvality obrazu.. na co, mi je obsah, kdyz to pak bude vypadat bidne.. navic se to neda lehce zvysit na premium.. pak to ztraci uplne smysl si platit hbo pres VF a radej to vzit primo na maxu. 1 Quote 1000 Mb/s - Komplet VTV Box Zlín Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted May 21 Share Posted May 21 Třeba k tomu čase dospějí, že si kromě sportu budu moci přiobjednat i Premium tarif 🙂 každopádně otázka zní, jak moc chci mít DVB-C příjem HBO a Cinemaxů + Filmboxy. V případě, že na lineárním vysílání netrvám/nevyužívám a nejde mi i o Filmboxy, je to už opravdu o tom si jen říci, zda mi stačí Standard nebo chci Premium. 2 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts