Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
V 14. 4. 2025 v 9:57, Komár napsal:

@keramik Tak pokud jsi se změnou (odchodem od VDF) spokojený, tak to je jen dobře pro tebe. Já momentálně testuji TV od T-M a po prvním víkendu vím jen to, že nejlepší by bylo spojit tyto dvě služby dohromady a byl bych úplně spokojený = manželka by byla hlavně spokojená. Protože po prvních třech dnech mi něco strašně vadí u Vdf a něco u T-M a naopak něco je super u Vdf a něco u T-M :-) Hlavní slovo stejně bude mít manželka, ta je král ovladače u nás doma :-D Chtěl jsem jí nabídnout ať si vybere z těchto dvou služeb (co jí bude štvát nejméně :-D), tak pak poreferuji jak to dopadlo.

@dad18 Takže už ne chleba, ale nyní káva (Jihlavanka) :-D

Píši jak jsem slíbil. Tedy po mém testování necelých čtyř týdnů TV od TM jsem se rozhodl tak, že jsem vypověděl VDF TV a nechám si tu TV od TM. Myslím si, že jsem to dostatečně otestoval, že to není nic zkratkovité z mé strany. Při výpovědi se operátor snažil o udržení, házel slevy o sto šest, ale pro mě je v tomhle případě primární uživatelská přívětivost prostředí, takže ani slevy mě nepřesvědčily zůstat. "Kabelovku" jsme měli od dob UPC (cca 20 let), tedy drahnou řádku let. No škoda.

Upraveno uživatelem Komár

• Premium
  • Super
  • Základní, Cinema, Family, Sport
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium
  • Praha
Odesláno

Hm, takže už nejsme kamarádi, s konkurencí se nebavím.😉

Můžeš být konkrétnější co je na tom tak špatný, že si to nedal a musel si odejít? Asi řešíš hlavně nějaké jejich aplikace které já nemám, mám jen setobox a ten je pro mě v pohodě.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

My nebyli nikdy kamarádi, čéče :-D
Jedeme to taky přes set-top box, na VDF appku jsem neměl koule to ani používat (nejsem masochista). Jsem rád, že jsem souběžně jel (tedy ještě jedu souběžně, protože to nejde vypovědět hned, ale máš tam 25 dní) obě dvě služby a mohl to hned porovnávat. Je to vše čistě subjektivní, ale prostě tam to je z mého pohledu přehlednější, rychlejší, hezčí, čitelnější, jsou tam věci které Vdf nemá. Uživatelsky mi to je příjemnější. Prostě jsem se rozhodl, jak jsem se rozhodl. Zkoušel jsem to souběžně (jak trubka jsem to pořád přepínal z jednoho HDMI na druhé), pak týden jen jednu službu, pak druhý týden druhou službu a pak jsem se načapal, že podvědomě jsem se vracel k tomu TM. Špatně se to popisuje, musíš si to sám vyzkoušet. Prostě dokud jsem neviděl, jak to mají jinde řešené, tak mě ani nenapadlo to mít jinak a chtít něco jiného. Tím neříkám, že se to u TM v budoucnu nemusí pokazit a budu pak škemrat u Vdf, aby mě vzali zpět :-)

A třeba v ceně pronájmu set-top boxu je nesmyslný rozdíl, 50,- vs. 120,-. A momentálně mám ještě více programů a za méně peněz a jsem s tím prostě více spokojený. Taky můžu na dva měsíce zrušit Netflix, protože jej mám na dva měsíce zadáčo u nich. Sešlo se toho více a takhle mi to prostě dávalo větší smysl.

• Premium
  • Super
  • Praha
Odesláno

To já set top box nemám snad už přes rok, frčím jen TV v aplikacích.

Cca někdy od března mám na tři měsíce OnePlay a tam TV běží perfektně, lépe jak VTV.

Nicméně je to i jiná cenová, proti mé základní TV bez Prima+ za 105 Kč.

Takže i přesto zatím stále zůstanu u Vodafone, ale kdo ví, co se uděje v budoucnu.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

No Komáre, ty by si nemohl dělat prodejce, vůbec si mě nedokázal ani malinko zviklat. Nenapsal si ani jedinou konkrétní věc co je tam lepší, tam zas horší.

To není nic proti tobě ani tomu, že si u konkurence, jen mě vážně zajímalo v čem je to jiný. Jestli to je jen o pocitu a ne třeba o kvalitě obrazu, větším výběru programů a cenou, tak nemám proč odejít.

Mě stačí základní programy a balíček sport, který má podle mě lepší VF. A cenově mi to i přes cenu toho setoboxu vychází lépe než jinde.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno

Já ale nejsem jejich prodejce a ani jsem tě nechtěl přemluvit k odchodu, to se tu přeci ani nesmí. Jen jsem popsal své dojmy z porovnání. Když máš rád sport, tak je tam třeba Premier league na Canal +, ta u Vdf myslim není. Ja sport nesleduji, tak to nemám více zmapované.

Třeba je super to, že když zpětně sleduješ, vidíš kde jsou reklamy, je to v té lince označené. To mi třeba přijde parádní. Co mi například chybí, tak na ovládání nemají přímo čudl na Netflix, Prime atd. Musíš se prokliknout z jejich appky do Android TV, ale to jsou dvě kliknutí. To toleruji:-) A protože ten jejich box je na Android TV, tak si tam můžeš naprdět co chceš.

Rozhodně tam není to přiblblé kostičkování při přepnutí na jiný kanál, což se už u Vdf dělo sporadicky, ale někdy dělo. A to je k zbláznění.

• Premium
  • Super
  • Praha
Odesláno

Dík, už to trošičku vypadá jako recenze a popis a ne jen dojmologie.😄

Canal + asi určitě je plus, ale cenově to bude určitě někde jinde než 80 kč od Vodafone ( óóó děkuji můj pane) za balíček sport. A anglická liga mě zas tak nebere. Označení reklam určitě dobrý, ale přetáčím ,tak to moc neřeším. No a co to přetáčení s obrazem? U VF to skáče po dvaceti vteřinách, to moc příjemné není. V EPG je vidět začátek každého pořadu? To mi u VF pořád tak chybí a vadí, že je to snad jediný důvod odejít. Aplikace nepoužívám takže taky neřeším. A vzhled menu a celkově to EPG a popis třeba obsahu pořadu a tak je u VF opravdu hnusný, to je fakt. Třeba že v EPG vidím jen 4 kanály protože další tři mi zakreje popis toho jednoho programu musel vymyslet nějaký trouba. A vrchní trouba co to schválil už nepřizná, že je to hrozný...

A kostičkování při přepínání? To pořád ještě u VF je? Já si kvůli tomu vzal ten nový box VT3 tam to není a za čas tu pak zástupce VF psal že už to nedělají ani ty starší setoboxy.

P.S. našel jsem si na youtube video kde ukazují ten box od konkurence. Přijde mi ten vzhled grafiky skoro stejný a co koukám tak ani tam nejsou časy začátku pořadu?

EDIT Ajaj, koukám, že jsme v tématu nové tarify vodafone, tady by si řešit televizi konkurence neměl. Co tě to vůbec napadlo, ty provokatére. 😄

Požádáme o přesunutí od váženého moderátora do sekce - Ostatní? Nebo půjdem do pekla a rovnou to celé vymaže i s náma?

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno

@Komár Díky za informace / dojmy. Jediné, čemu se ale divím je to, že používáte ten STB, když ho můžete nahradit jakýmkoliv vlastním Android TV boxem (parametricky se nic moc horšího už snad neprodává - je to opravdu low end hardwarově)

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

S tím set-top boxem se to má tak, že jsme tak trochu konzervy v tom a zvyk je železná košile :-) Mám doma dva Mi TV Sticky a nějak jsem si na to nezvykl, kdysi jsem je koupil na zkoušku. Ale je fakt, že tak bych mohl odbourat ten set-top box. Ale teď jej mám za 50,-, tak to tak nehoří, když jsem leta platil 120,-. A náhodou jsem mluvil s operátorem od konkurence a mezi řečí padlo, že jsem si souběžně platil dvě TV, tak mi dal 300,- slevu na to souběžné období, čímž mě fakt překvapil.

• Premium
  • Super
  • Praha
Odesláno

No jsme konzervy, ale... V mém okolí jsou už starší lidé, co nemají potřebu kupovat nové tv kam jdou dát aplikace, ani je nepotřebují, takže ten setobox je pro ně pořád to jediné řešení.

A tu slevu od konkurence si dostal za zdejší jeho propagaci. Je jasný, že oba konkurenti zde mají své špehy.😀

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague