Technikus Posted September 11 Share Posted September 11 Já dostal 5.9. e-mail s vyúčtováním. Vidím fakturu i v Můj Vodafone. Proč se nedostaneš do Můj Vodafone? 2 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted September 11 Share Posted September 11 Ještě to nemám "zaregistrované" to nové přihlášení, chce to tam zadat email, ověřit staré číslo atd. Protože je to psané na jiného člena domácnosti, tak jsme se k tomu ještě zatím nedostali 😄 Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted September 11 Share Posted September 11 Máš pravdu. SMS tenhle měsíc nedorazila 🙂 1 Quote Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted September 11 Share Posted September 11 mě SMS k období 4-3 přišla kolem 7 - 8 září 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pišta Posted September 12 Share Posted September 12 Je normální, aby mi Vodafone TV Komfort převedli na Vodafone TV+ základní nabídku ??? Zdražili mi to o 56Kč a sebrali mi třetinu programů ??? Komfortu odpovídá základní nabídka plus Family, ne? Tam bych to zdražení zkousnul, ale to, že to zdraží a dají mi základ, to je extrém. Quote - - - - n/a Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted September 12 Share Posted September 12 @Pištazáleží co Vám napsali do vyúčtování, tam byste měl být informován předem na co budete převeden a tím pádem případně rozporovat změnu 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pišta Posted September 12 Share Posted September 12 @kautskymno tam bylo ".... převedeme váš stávající tarif Vodafone TV - Komfort na nový tarif Vodafone TV+." Až teď zjišťuju, že to asi znamená základní nabídku, protože jsem přišel o National Geographic, AXN, atd. Quote - - - - n/a Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted September 12 Share Posted September 12 @Pištakdyby se měnilo na TV + balíček tak je to tam napsané nějak základní TV + baíček xy, zkuste si zavolat na Vodafone a uvidíte 🙂 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pišta Posted September 12 Share Posted September 12 Jinak to zdražení základní nabídky ze 150 na 220 (přidáním Prima+), bez možnosti volby, je vlastně placení výpalného Primě. Chápu to správně? Quote - - - - n/a Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted September 12 Share Posted September 12 můžete si požadat o VTV základ bez prima+ za 150 Kč 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts