Odesláno pondělí v 11:44 1 den hmmm..... tak kartu neumí vyměnit neb ji už nenabízí díky absenci CA modulů v nabídce...nabídli mi STB což jsem odmítnul... Super 500 Mb/s - Komfort Compal CH7465LG, CA modul Ostrava
Odesláno pondělí v 12:12 1 den Já bych ji vyzkoušel v jiném zařízení. Kdysi jsem měl modul v satelitním přijímači, který měl i kabelový tuner a tam nikdy autorizační zápisy neproběhly. Musel jsem ho strčit do TV a nejpozději do hodiny zápisy proběhly. Když fungovala reutorizace na webu vdf, tak i mnohem rychleji. - Start Základní CA modul Česká republika
Odesláno před 14 hodinami14 hod Centrum péče Jen to upřesním - samostatnou kartu opravdu vydat nemůžeme. Pořád je ale možnost si požádat o CA modul do pronájmu (tedy kompletní pár CA modul i s kartou). Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 14 hodinami14 hod Takže párování nové karty s vlastním modulem už není možné? - Start Základní CA modul Česká republika
Odesláno před 13 hodinami13 hod Už dlouho ne. :( Super Basic Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno před 13 hodinami13 hod To je tak neskutečnej výdrb ze strany Vodafonu. Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno před 12 hodinami12 hod Nikdy by mě nenapadlo, že budu někdy psát zlatý UPC. - Start Základní CA modul Česká republika
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.