MSwamp Posted April 29 Share Posted April 29 To by mohla být pravda, třeba nám to někdo potvrdí. Quote Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted April 29 Share Posted April 29 Mně je to vcelku jedno, já už jsem SIM převedl jinam. Avšak ať tak nebo tak, lze někde nahlédnout na stránky Vodafone, kde jsou podmínky, za jakých se (ne-)ruší Nulový tarif na míru? Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted April 30 Help center Share Posted April 30 Pěkný den, pokud z naší strany měníme nějaký tarif, vždy jde o individuální komunikaci vůči konkrétnímu zákazníkovi / zákaznici. Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted April 30 Share Posted April 30 Ja si SIM uz prevedl. Sice me to bude sra... Ale to uz je jedno Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
tramin Posted May 7 Share Posted May 7 V 10. 4. 2024 v 20:56, kautskym napsal: Ano budete platit poměrnou část a co se tyče příplatků musíte požádat o vracení 😊 Tak dnes přišlo vyúčtování na plnou částku 41 Kč za celý měsíc. Takže zase reklamace i když je číslo dávno u jiného operátora a v samobsluze vedeno jako neaktivní. Vodafone-asi slušný oddíl 😡 Quote 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojmax Posted May 7 Share Posted May 7 Jojo, podej reklamaci - mně taky naúčtovali po přenesení čísla jinam v polovině zúčtovacího období plnou částku za paušál - příslušnou částku dobropisovali do dalšího zúčtování. V tvém případě ti asi pošlou peníze na účet. Quote Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 22 Share Posted May 22 Vodafone se zbavuje málo lukrativních zákazníků. Ruší Nulový tarif i Odepiš, na předplacenkách zdražuje hovory Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution retron Posted September 7 Solution Share Posted September 7 Vážený zákazníku, nasloucháme vašim přáním a potřebám. Na základě zpětné vazby jsme se rozhodli, že avizovaná změna mobilního tarifu neproběhne, a nastavení vašich služeb se tak nezmění. Váš Vodafone 28. 8. 2024 2 1 Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts