Odesláno 29. dubna 2024 1 rok To by mohla být pravda, třeba nám to někdo potvrdí. Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 29. dubna 2024 1 rok Mně je to vcelku jedno, já už jsem SIM převedl jinam. Avšak ať tak nebo tak, lze někde nahlédnout na stránky Vodafone, kde jsou podmínky, za jakých se (ne-)ruší Nulový tarif na míru? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 30. dubna 2024 1 rok Centrum péče Pěkný den, pokud z naší strany měníme nějaký tarif, vždy jde o individuální komunikaci vůči konkrétnímu zákazníkovi / zákaznici. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 30. dubna 2024 1 rok Ja si SIM uz prevedl. Sice me to bude sra... Ale to uz je jedno Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 7. května 2024 7. kvě V 10. 4. 2024 v 20:56, kautskym napsal: Ano budete platit poměrnou část a co se tyče příplatků musíte požádat o vracení 😊 Tak dnes přišlo vyúčtování na plnou částku 41 Kč za celý měsíc. Takže zase reklamace i když je číslo dávno u jiného operátora a v samobsluze vedeno jako neaktivní. Vodafone-asi slušný oddíl 😡 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 7. května 2024 7. kvě Jojo, podej reklamaci - mně taky naúčtovali po přenesení čísla jinam v polovině zúčtovacího období plnou částku za paušál - příslušnou částku dobropisovali do dalšího zúčtování. V tvém případě ti asi pošlou peníze na účet. Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava
Odesláno 22. května 2024 22. kvě Vodafone se zbavuje málo lukrativních zákazníků. Ruší Nulový tarif i Odepiš, na předplacenkách zdražuje hovory Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 7. září 2024 7. zář Řešení Vážený zákazníku, nasloucháme vašim přáním a potřebám. Na základě zpětné vazby jsme se rozhodli, že avizovaná změna mobilního tarifu neproběhne, a nastavení vašich služeb se tak nezmění. Váš Vodafone 28. 8. 2024 - - - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.