Odesláno 9. srpna 2007 17 let tak dnes u nás v baráku vypadly všechny služby. Jistý soused, notorická <> (kupodivu mladej) ustřihal kabely, rozvaděč vyvalil ze zdi a díry zasádroval a krabici nechal na chodbě. Byl to oddálenej TAP (pro kus baráku) a krabice na chodbě mu zavazela. Co dodat..... . Asi mu ta škatulka zavazela, když chodil vožralej domů a mlátil se do hlavy......... predpokladam, ze uz lezi v nemocnici v sadrovem krunyri Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno 9. srpna 2007 17 let 2 DyEm: Celkem kuriozní zkušenost, jenže bohužel i tohle se stává. Asi se není čemu divit, kor, když o to naráží hlavou
Odesláno 9. srpna 2007 17 let 2 Mymak: neleží, funguju, ale sousedi ne. Prostě to akorát cinknu na Karneval / projekci. I když teda chuť byla ho aspoň odstřihnout od jeho kabelu :oops:
Odesláno 9. srpna 2007 17 let No ale zase zpet k tematu - dnes v noci, 1:02 - 1:17 - vypadek Brno - Slatina EDIT: a dalsi - 4:14 - 4:19 ... zacinam byt nasranej Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno 10. srpna 2007 17 let bud rad ze nejsou vypadky pres den Podivej se na traceroute. Podle me neco prepojili
Odesláno 10. srpna 2007 17 let Dělalo se na síti v Brně, takže nic neplánovanýho. Takze se to dotklo všech. Prosím, nevolejte jim kvuli tomu
Odesláno 10. srpna 2007 17 let Mě trápí ztráta paketů, která činí u 155 odeslaných paketů ztrátu 25 % (= 40 paketů). Současně jsem pocítil zhoršenou konektivitu do české sítě (u Seznamu.cz cca 42 ms místo nedávných cca 18 ms).
Odesláno 10. srpna 2007 17 let Mě trápí ztráta paketů, která činí u 155 odeslaných paketů ztrátu 25 % (= 40 paketů). Současně jsem pocítil zhoršenou konektivitu do české sítě (u Seznamu.cz cca 42 ms místo nedávných cca 18 ms). Taktéž hlásím probémy, lokalita Brno, vysoké pingy a ztráta paketů cca 30-40 %
Odesláno 10. srpna 2007 17 let Taktéž hlásím probémy, lokalita Brno, vysoké pingy a ztráta paketů cca 30-40 % Este s laskou budes vzpominat na Netbox. No tedka to uplne kopli pod UPC pojede i do Prahy na jejich lince. Preju stastne nervy.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.