Odesláno 9. července 2012 12 let Tak to je neuvěřitelné. Kromě neustálých, hlavně večerních, výpadků (konkrétně Brno-Černá pole) se dnes stala obzvláštní bizarnost a fakt si s ní nevím rady: Tyto stránky mi jedou, Google a jeho služby také, iDnes a jiné servery taky, zato Twitter, Wordpress.com a blogy na něm, FB, Wikipedie - ani ťuk. Dává to někomu smysl?
Odesláno 9. července 2012 12 let Mě také ne. Nejde mi ani http://www.speedtest.net/. A to ani přes DNS UPC ani Googlu.
Odesláno 9. července 2012 12 let je to tak... brno veveri je tiez v offline h**zli..v upc dobre vedia preco maju technicku linku len do 22.00 , zmrdi
Odesláno 10. července 2012 12 let Není to jen Brno, jsem z druhého konce republiky a řeším stejný problém...
Odesláno 10. července 2012 12 let zdálo by se že je to chyba DNS ale není, při setrvání na jejich DNS mi to nenašlo ani seznam.cz, s google DNS už jo ale stále spousta věcí nejede - prostě bordel v routingu, definitivně u nich. nejedou mi věci mimo web co vůbec na DNS nezáleží, hlavně do USA je to průser. někdo tam asi chrápe a neví o tom.
Odesláno 10. července 2012 12 let Brno hlásím problém také ! Nejede nic..Zkoušel jsem měnit DSN na google a vše jelo ok ..krom iCloudu a Skydrive a iPhone a iPad (nenačetli Appstore ) Kompl jsem 6x projížděl Antivirem a je OK ..iPhone iPad se nemůžou nakazit virem ..vypl jsem všechny PC ze sítě a zkusil načíst net na iPadu..a přitom je server UPC také blokuje (nelze načíst)..takže problém nebude na mé straně...jsem totálně naštvaný ..nechápu co se děje..kdyby to byl PC zavirovaný neřeknu ..ale i když se iPhone a iPad nepřipojí tak jsem ve varu..beztak je problém na straně UPC ..dávám jim den aby to vyřešily jinak končím a NETBOX ..
Odesláno 10. července 2012 12 let jestli se to děje teď v noci, tak to klidně může bejt nějakej upgrade nebo údržba... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 10. července 2012 12 let Na serveru UPC v sekci Výpadky služeb jsem nic nenašel. Asi jsem byl naivní.
Odesláno 10. července 2012 12 let Takže když čtu na ostatních webech má s tím problém víc lidí z různých míst ČR ..takže podle mně bude problém na straně UPC..doufám,že se to vyřeší co nejdřív..
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.