Odesláno 21. ledna 2009 16 let sem se dovolalal na techniky UPC a po nahlášení problému s internetem a načítáním stránek v kohoutkách(zmínil sem se i o těch žabinách),technik že to předá servisákům,vzal si na mě telefon a že až zjistí,co že se děje,prý budou kontaktovat,tak sem zvědavej - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 21. ledna 2009 16 let sem se dovolalal na techniky UPC a po nahlášení problému s internetem a načítáním stránek v kohoutkách(zmínil sem se i o těch žabinách),technik že to předá servisákům,vzal si na mě telefon a že až zjistí,co že se děje,prý budou kontaktovat,tak sem zvědavej taky jsem kontaktoval tech. podporu, ale prez net, a bylo mi odpovezeno ze vse funguje v poradku ... pri tom net pada kazdou chvili a kdyz uz jede tak stranka se ani nenacte na takovou reakci me napada jen jedina odpoved
Odesláno 22. ledna 2009 16 let sem se dovolalal na techniky UPC a po nahlášení problému s internetem a načítáním stránek v kohoutkách(zmínil sem se i o těch žabinách),technik že to předá servisákům,vzal si na mě telefon a že až zjistí,co že se děje,prý budou kontaktovat,tak sem zvědavej taky jsem kontaktoval tech. podporu, ale prez net, a bylo mi odpovezeno ze vse funguje v poradku ... pri tom net pada kazdou chvili a kdyz uz jede tak stranka se ani nenacte na takovou reakci me napada jen jedina odpoved Potvrzuji též problémy, načítání stránek potažmo obrázků je téměř peklo. Brno - Kamenný vrch
Odesláno 22. ledna 2009 16 let Zacinam byt seriozne nas****j z tohohle stavu, ktery mame v centru Brna po 2 dny bez prestavky. Pokud se nedokazu dostat ani na informacni system masarykovi univerzity, tak je neco dost spatne. Pristi semestr jdu jen do lokality, kde je netbox a s UPC uz nikdy nechci mit nic spolecneho
Odesláno 22. ledna 2009 16 let Zacinam byt seriozne nas****j z tohohle stavu, ktery mame v centru Brna po 2 dny bez prestavky. Pokud se nedokazu dostat ani na informacni system Masarykovy univerzity, tak je neco dost spatne. Pristi semestr jdu jen do lokality, kde je netbox a s UPC uz nikdy nechci mit nic spolecneho
Odesláno 22. ledna 2009 16 let mne se taky IS MU a dalsi stranky nechtely vubec nacitat (vcera a dnes) - pritom pingy na ne bez problemu.. ted mi net nejede vubec (vsechny diody na modemu soucasne blikaji - nevite nekdo co to znamena?) (jedu ted pres wi-fi nejakeho souseda, takze jemu net evidentne jede..)
Odesláno 22. ledna 2009 16 let tak dneska to s netem vypadá dobře beru zpět.zhruba od 18 hod zase,prominte mi ten výraz,na h...o. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 22. ledna 2009 16 let Brno - Komín tragédie, pět minut se dostávám jenom sem ne fórum. Připojení "Extreme" :pukel:
Odesláno 22. ledna 2009 16 let Oba dva dny je situace naprosto desna... docela by me zajimalo cim je to zpusobene, protoze ping i rychlost jako takova je ok. Skoro to vypada jako by mel problemy jenom HTTP protokol nebo port
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.