Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

sem se dovolalal na techniky UPC a po nahlášení problému s internetem a načítáním stránek v kohoutkách(zmínil sem se i o těch žabinách),technik že to předá servisákům,vzal si na mě telefon a že až zjistí,co že se děje,prý budou kontaktovat,tak sem zvědavej

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno
sem se dovolalal na techniky UPC a po nahlášení problému s internetem a načítáním stránek v kohoutkách(zmínil sem se i o těch žabinách),technik že to předá servisákům,vzal si na mě telefon a že až zjistí,co že se děje,prý budou kontaktovat,tak sem zvědavej

taky jsem kontaktoval tech. podporu, ale prez net, a bylo mi odpovezeno ze vse funguje v poradku ... pri tom net pada kazdou chvili a kdyz uz jede tak stranka se ani nenacte :evil::evil::evil: na takovou reakci me napada jen jedina odpoved :thumbdown:

Odesláno

tak dneska to s netem vypadá dobře

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

taky jsem kontaktoval tech. podporu, ale prez net, a bylo mi odpovezeno ze vse funguje v poradku ... pri tom net pada kazdou chvili a kdyz uz jede tak stranka se ani nenacte :evil::evil::evil: na takovou reakci me napada jen jedina odpoved :thumbdown:

Potvrzuji též problémy, načítání stránek potažmo obrázků je téměř peklo. Brno - Kamenný vrch

Odesláno

Zacinam byt seriozne nas****j z tohohle stavu, ktery mame v centru Brna po 2 dny bez prestavky.

Pokud se nedokazu dostat ani na informacni system masarykovi univerzity, tak je neco dost spatne.

Pristi semestr jdu jen do lokality, kde je netbox a s UPC uz nikdy nechci mit nic spolecneho

Odesláno
Zacinam byt seriozne nas****j z tohohle stavu, ktery mame v centru Brna po 2 dny bez prestavky.

Pokud se nedokazu dostat ani na informacni system Masarykovy univerzity, tak je neco dost spatne.

Pristi semestr jdu jen do lokality, kde je netbox a s UPC uz nikdy nechci mit nic spolecneho

Odesláno

mne se taky IS MU a dalsi stranky nechtely vubec nacitat (vcera a dnes) - pritom pingy na ne bez problemu.. ted mi net nejede vubec (vsechny diody na modemu soucasne blikaji - nevite nekdo co to znamena?) (jedu ted pres wi-fi nejakeho souseda, takze jemu net evidentne jede..)

Odesláno
tak dneska to s netem vypadá dobře

beru zpět.zhruba od 18 hod zase,prominte mi ten výraz,na h...o.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Brno - Komín tragédie, pět minut se dostávám jenom sem ne fórum. Připojení "Extreme" :? :pukel:

Odesláno

Oba dva dny je situace naprosto desna... docela by me zajimalo cim je to zpusobene, protoze ping i rychlost jako takova je ok. Skoro to vypada jako by mel problemy jenom HTTP protokol nebo port

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague