Odesláno 3. dubna 2024 2 roky Centrum péče @StandaHezké ráno, o posunu víme, kolegové opraví. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
Odesláno 3. dubna 2024 2 roky Mne na tom jejich programu nejvic bavi ze program zacina "kolem xy hodiny" 😃 Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Odesláno 3. dubna 2024 2 roky Už tady Ondra zmiňoval že v základní nabídce Start v kabelové DVB-T tento kanál nebude. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno 3. dubna 2024 2 roky V 27. 3. 2024 v 17:03, Ondra - Vodafone napsal: @Standa Kvůli technických záležitostem okolo toho zařadíme stanici 3. dubna. Koukal jsem, že Blade Runner: Konečná verze bude opakovaný v sobotu 6.4. v 00:20, Vesmírná odysea bude už 3. dubna ráno, tak i tam je šance, že už budeme vysílat. Bohužel dopoledne jsem koukat nemohl, a ve zpětném vzhlédnutí chybí začátek. To nám to hezky začíná. Kde asi udělali soudruzi z NDR chybu? ... Doporučení asi bude znít nechodit do práce a nespat před 13 hodinami, Ondra - Vodafone napsal: @StandaHezké ráno, o posunu víme, kolegové opraví. A bude oprava ještě letos? Super BezLimitu M Extra ALLinONE CA modul Praha
Odesláno 3. dubna 2024 2 roky před 3 hodinami, tomus napsal: Už tady Ondra zmiňoval že v základní nabídce Start v kabelové DVB-T tento kanál nebude. A zřejmě nebude ani při webovém sledování na PC... 😕
Odesláno 3. dubna 2024 2 roky HD vypadá ok, nějakých 9 mega. Může být. Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Odesláno 3. dubna 2024 2 roky Citovat A zřejmě nebude ani při webovém sledování na PC... Tak beru zpět. Ještě před chvílí nic a najednou se WB v nabídce objevil...
Odesláno 4. dubna 2024 2 roky Mám prosbu od včera do dnes mi neobjevil tenhle kanál v boxu na číslo 30 mám tam pouze 29 a 31 v mobilu mi to funguje na číslo Warner TV v boxu nic nevidím tenhle kanál tenhle program jen pouze pro mobilní aplikací Vodafone TV nebo jak to mám chápat - - Sport - mladá boleslav
Odesláno 4. dubna 2024 2 roky Mám Vodafone stb (premium box) a na pozici 30 to normálně funguje. Když se podívám do tvých info, tak vidím kulový, co používáš za box, tak nevím ...... Premium sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Jirkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.