April 2, 20241 yr Taková věc se musí nejprve vyjednat a spustit za střízliva a to se logicky nemůže dělat den po velikonočním pondělí, kdy jedna půlka zaměstnanců má ještě opičku a druhá půlka zaměstnankyň si zase nemůže sednout na zadek 😉 To byl vtip samozřejmě, já doufám že zítra už to poběží jak slíbili. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
April 2, 20241 yr Ano, jedni se spuntym a druzi s kolikem... Ne ale vazne, kde to vazne? Dyt je to trochu ostuda. Hlavne pro VF. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
April 2, 20241 yr Vždyť Vodafone není jediný https://www.mediaguru.cz/clanky/2024/04/warner-tv-chybi-ve-skylinku-i-o2-tv-vodafone-ji-zaradi-ve-stredu/ Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
April 2, 20241 yr Author Vždyť je tam , každých 20 minut reklama. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
April 2, 20241 yr Ta by měla jít přeskočit, když se budeš dívat zpětně, ne? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
April 2, 20241 yr No, středa skončila a Warner TV u Vodafone furt není. Holt sliby chyby. Ještě že jsem přešel k Telly. Tam je od začátku vysílání, jak by to správně mělo být. Ne, že by bylo moc o co stát. Vesměs jsou tam věci, na které se můžu kdykoliv podívat na HBO Max, kombinované se sem tam nějakými dokumenty z Discovery. Nenapadlo mě, že to kdy řeknu, ale i ten soukupův krachující Barrandov má zajímavější program, než toto 😅 Super - Základní, Family, Sport Compal CH7465, Vodafone TV Standard, CA modul Hodonín
April 2, 20241 yr No nevím jak u Vás na východě, ale u nás středa teprve začala Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
April 3, 20241 yr Já jej mám - app Vodafone na Samsung OS Tizen Edited April 3, 20241 yr by Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
April 3, 20241 yr Jen nějak o hodinu nesedí EPG 🙄 Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha