Odesláno neděle v 20:40 1 den Nejvíce mě štve když si spustím aplikaci Vodafone TV na samsung TV a první co se spusti na úvodní obrazovce ta nekonečná řvoucí reklama na Prima + ☹️ Super - Základní Compal CH7465 Teplice
Odesláno včera v 04:431 den Na set top boxu to samé. Reklama na Prima+ ve zvýšené hlasitosti. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno před 6 hodinami6 hod No jo, když se zatrhlo zvyšování úrovně pomocí přidaných dB v rezervě modulace, tak to začali TV obcházet pomocí komprese. Prostě vezmou povolenou špičku ve standardním vysílání a na tu nabuší kompresorem celou reklamu. A je vymalováno. Podle logiky: Když nám za ty sra*ky platíte, tak vám to ještě vylepšíme :-) Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 One Net Praha Žižkov
Odesláno před 5 hodinami5 hod Centrum péče V 23. 4. 2026 v 15:22, BimboCZ napsal:V poslední době mám hlasitost zvuku u stanice Prima Cool výrazně nižší než u ostatních stanic, a to jak na set-top boxu (DVB-C), tak i v Chromecastu. Děje se to jen mně?Pěkný den, díky za informaci, poslal jsem to kolegům ke kontrole. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.