Odesláno čtvrtek v 07:59 2 dny Která zařízení teda nejde zpětně připojit? Odkoupená za dob UPC? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno čtvrtek v 09:01 1 den Před hodinou, tomus napsal:Modem splňuje všechny požadované parametry které Vodafone vyžaduje, takže nevidím důvod proč by ho nemohli znovu do sítě připojit,ano bohužel pořizovací cena je celkem vysoká, ale momentálně Vodafone tento modem pro domácnosti nepronajímá a kdo ví jak to bude do budoucna, moc tomu nevěřím že by se vrátila možnost pronájmu pro pomalejší tarify než 2 Gb.Hele, ono je to každou chvíli jinak. Když jsem "krabici" pořizoval, nebyl takový pronájem za pakatel v nabídce. Takže jestli se mi vyplatí má investice nebo nevyplatí poznám až po několika letech :) Zatím mi všechno funguje a jen tiše závidím těm, kteří to později za dvacku stihli. Zatím vše nasvědčuje, že to žádná masovka ze strany VF nebude ... Upraveno čtvrtek v 09:02 1 den uživatelem sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno čtvrtek v 09:39 1 den před 1 hodinou, Technikus napsal:Která zařízení teda nejde zpětně připojit? Odkoupená za dob UPC?Modemy z dob UPC nesplňují technické požadavky na připojení vlastního modemu, tedy neumí DOCSIS 3.1 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno čtvrtek v 11:38 1 den 2 hours ago, sodekcz said:Zatím vše nasvědčuje, že to žádná masovka ze strany VF nebude ...Nebude, pretoze velka vacsina uzivatelov (BFU) chce mat hen ten internet a WiFi vsetko v jednom a nestarat sa.. nejaka verejna IP adresa ci bridge mode je pre nich spanielska dedina, hlavne ze ide google/fb/instagram/etc. Super - Základní - Bratislava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.