Adolf.Shitler Posted January 31 Share Posted January 31 1 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daviddvbc Posted January 31 Share Posted January 31 ??? Kdyby jsi sem neměl přístup, jak jsi napsal tento příspěvek ? Chtělo by to napsat, co tím myslíš. Quote Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted January 31 Share Posted January 31 Asi nejaky IP bann... Mohl to pak poslat skrz data Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted January 31 Author Share Posted January 31 Napsal jsem ten post zkrátka tak, že jsem se přihlásil přes proxy. Prostě VF si hraje na nějakého spasitele světa a blokuje přístup přes TOR. 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvancara Posted February 1 Share Posted February 1 MI tohle dělá doma, při psaní příspěvku přes Operu. Musím vždy přes Edge. 2 Quote - - - CA modul OVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted February 1 Share Posted February 1 Tohle už je tady tuším řešilo minulý rok, nějaký automat od Vodafonu občas blokuje některé IP adresy přes Tor a VPN, admin fóra kvůli tomu psal někam na podporu, ale nevím jestli se to nakonec nějak vyřešilo. Doplněno: Konkrétně se to řešilo zde, ale byla stížností i na připojení přes běžné VPN https://www.techforum.cz/topic/60947-nedostupnost-fóra-po-nějaké-době/ Pokud s tím ještě někdo budete mít problém tak sem dejte vědět, jinak já s Operou na mobilu ani na počítači problém nemám, ale nepoužívám u ní VPN. 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts