Adolf.Shitler Posted March 12 Share Posted March 12 Jsem normálně přihlášen, pak třeba hodinu na fórum nejdu, a když se chci na fórum znovu vrátit a podívat se co je nového, tak jenom hláška viz obr. níže. Dělá to cca poslední týden, dřív nikdy. Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted March 12 Share Posted March 12 mně se to teda nikdy nestalo a ani k žádnejm změnám, co by mohly mít vliv na dostupnost, za poslední tejden nedošlo 🤔 jestli používáš nějakej pákistánskej proxy server, tak spíš bude problém tam 🤔 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted March 12 Author Share Posted March 12 Používám TOR a jakou cestu vytvoří pro spojení, to sotva ovlivním. Ale ta hláška mně připadne jako odsud z fóra, že je blokovaný přístup, ne někde po cestě (na jiných webových stránkách jsem klidně přihlášený i týden a úplně v pohodě). Také se v průběhu doby, co jsem zde přihlášen, může měnit IP, ale to by snad problém být neměl. Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted March 12 Share Posted March 12 tohle je hláška firewallu, ale těžko říct, z jakýho důvodu to zablokoval 🤔 je tam incident id, takže kdyby tě to opravdu hodně zajímalo, můžu se na to poptat v indickym oddělení vodafonu, kde tyhle bezpečnostní věci řešej 😄 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted March 12 Share Posted March 12 Jestli to resi stejni Indove jako u nas.. Tak koncem roku bude reseni 2 Quote 300 Mb/s Jiná služba - Cisco EPC3208 Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted March 12 Share Posted March 12 Já používám standardní IP adresu přidělenou Vodafonem a žádné problémy s nedostupností fóra jsem nezaznamenal. 2 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts