Jump to content

Objednávka tarifu

Recommended Posts

• Slamb changed the title to Objednávka tarifu

@Martin - VodafoneDobrý den, 

Myslel jsem to tak že momentálně nemám telefoni číslo jelikož jsem ztratil telefon. A potřebuji si objednat nové i s tarifem. Ale bohužel se nedostanu na pobočku. Je tedy nějaká možnost si objednat tarif i bez zadání současného telefonního čísla? Měl by jsem zájem o tarif Premium5G s airpody. A při objednání to po mě chce současné telefonní číslo. Je tedy možnost objednat to i bez zadání čísla? A proběhne vše v pořádku když tam telefonní číslo nezadám? 

Děkuji 

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Prahs

Jestli ještě stojíš o to své původní ztracené telefonní číslo, tak si zajdi na pobočku operátora a oni ti vystaví novou SIM kartu s původním číslem, pokud máš do té SIM karty ještě takovou tu plastovou kartičku, na které jsou uvedeny PIN a PUK kódy a sériové číslo SIM karty, tak by to bylo ideální ji vzít s sebou.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

@tomus zdravím, díky, ale byla to karta od jiného operátora a byla to obyčejná sim z obchodu, takže o to ani nějak nestojím.

Ale mám právě zájem o ten tarif. Ale potřebuji vědět zda proběhne vše v pořádku když při vytváření objednávky nezadám telefonní číslo. 

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Prahs

Pokud je to v podpisu - Prahs - Praha, kde je Vodafone prodejna nebo stánek na každém rohu nebo v kdejakém nákupním centru, než tu sáhodlouze vypisovat, nebylo by rychlejší a jednodušší se někam stavit osobně? 

Edited by Technikus
  • Super
  • -
  • ALLinONE
  • Compal CH7465
  • Praha
  • Speedtest

I "obyčejnou" SIM kartu ti ten jiný operátor vymění pokud ti záleží na tom telefonním čísle, potom můžeš s tímto číslem klidně migrovat k Vodafonu, pokud ti na čísle nezáleží, tak se vydej ideálně na tu prodejnu, zda to lze i online bez čísla ti zde snad ještě z centra péče někdo odpoví.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest