kautskym Posted January 24 Share Posted January 24 jenom si říkám co mají společného led pásky a TV 😄 , a jak už tu psalo mnoho uživatelů a i já nikdy garance Vodafone TV na Mi Boxu nebyla a nebude Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
radosto Posted January 24 Author Share Posted January 24 Tak se naučte číst. Reaguji na text, který i cituji. Vodafone nedává garanci na nic. Kdyby jasně napsal, že služba Vodafone TV nefunguje na ničem, ať si ji lidi neobjednávají, tak by to bylo v pořádku, takto ale dělá nekalé obchodní praktiky. 1 Quote Super DSL - ALLinONE Set-top box Premium Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted January 24 Share Posted January 24 @radostoasi se už nebudu k vašemu psaní vyjadřovat 😄 komu není rady, tomu není pomoci Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
radosto Posted January 24 Author Share Posted January 24 No rady co s tím sem se tu fakt nedočkal. Takže ani pomoci. Quote Super DSL - ALLinONE Set-top box Premium Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted January 24 Share Posted January 24 (edited) On je totiž problém v tom, že ti není jak pomoci. Prostě si meleš pořád to samé dokola. Tak prostě podej tu žalobu na nekalou obchodní praktiku Vodafone ( nebo co to chtěl ) a je klid. A nezapomeň potom napsat jak jsi dopadl, ať se pobavíme 😄 Edited January 24 by Sparrow 2 Quote Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrejH Posted September 5 Share Posted September 5 Aplikace Vodafonu je zoufale nestabilní a pomalá. Pomalá je dokonce i na jejich vlastním set top boxu . Na MI stick kdyz ji pustím a parkrat přepnu program , tak jej shodí do restartu a to pravidelně do 30 min. nejpozději. Kdyz používám YouTube , netflix nebo jinou aplikaci tak se to nestane nikdy, tak prosím zákazníkům nevykladejte ze aplikace je v pořádku. Na dalsi tv s androidem je zase zoufale pomalá. Nekdy trva prepnuti pres geaficke menu na jiny program i 15 vterin. paradoxně treba aplikace od O2 funguje na vsech zarizenich stejne a je násobně svižnější. 1 Quote Basic Red Maxi Základní Compal CH7465 Uherské Hradiště Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted September 5 Share Posted September 5 (edited) Vím, že je řeč o Android TV, nicméně pokud je na Android OS aplikace Vodafone TV poslední verze od října 2023, asi to o něčem svědčí. Docela se divím, že to má hodnocení 4.0. Vlastně nejlepší z velkých operátorů. Konkurenční modrý operátor má aplikaci naposledy na Android OS aktualizovanou v květnu 2024, ale hodnocení 2.0. Růžový operátor má aplikaci aktualizovanou nyní v září 2024 a hodnocení 2,7. Edited September 5 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilbur Posted September 7 Share Posted September 7 (edited) Že se vám do toho míchám, jen pro info, před třema měsícema jsem po 14 letech utekl ke konkurenci. Mám všechny sporty včetně nova sp.5 a 6, aplikaci na WebOs a Gooogle TV , obě naprosto bez problémů a 250Mbit net, taky v úplně v pohodě, to všechno reálně za půlku než Vodafone. A nervy v klidu. Edited September 7 by Wilbur překlep 1 1 Quote Internet 300 - Komfort Wifi modem, telefon Praha 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted September 8 Share Posted September 8 Nebuď slušnej, řekni jméno 🙂 Já teda prošel cestou Telly, Sledování TV a teď VTV a krom toho, že VTV je nedomyšlená už ve své podstatě a umí pěkně pít krev ať už funkcemi nebo ovládáním, mi paradoxně přijde nejlepší. Ale nejsem úplně typický zákazník, používám to hlavně na AppleTV a iPadu. I když teda přemýšlím nad tím, co jsem zrovna napsal - z toho je asi dost jasně vidět jaká je situace s IPTV strašlivá, když zrovna já řeknu, že VTV považuju za nejlepší, přestože ve skutečnosti je to příšerná tragédie 😂 Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
retron Posted September 8 Share Posted September 8 Vyzkoušel jsem SledovaníTV, Telly, Magentu a VTV a v tomto pořadí je i hodnotím. Vše z výše uvedených funguje bez problémů až na VTV, ikdyž musím uznat, že na AppleTV se zatím drží a i ovládání až na omezené EPG je v rámci VTV asi nejlepší a to jsem měl i jejich "Premium" box. Co mě teď zase vytočilo je, že program nepokračuje dál, zvlášť super pokud se program neschoduje s EPG, přitom všude jinde běží dál nebo upozorní a běží dál. Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts