Přejít na obsah

radosto

Uživatel
  • Příspěvky

    23
  • Registrace

  • Přítomen

Služby Vodafone

  • Vodafone pevný internet
    Super DSL
  • Vodafone mobilní služby
    -
  • Vodafone televize
    ALLinONE
  • Vodafone zařízení
    Set-top box Premium
  • Místo odběru služeb Vodafone
    Praha

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

radosto's Achievements

Úroveň 3

Úroveň 3 (3/14)

  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Nejnovější odznaky

0

Popularita

  1. No rady co s tím sem se tu fakt nedočkal. Takže ani pomoci.
  2. Tak se naučte číst. Reaguji na text, který i cituji. Vodafone nedává garanci na nic. Kdyby jasně napsal, že služba Vodafone TV nefunguje na ničem, ať si ji lidi neobjednávají, tak by to bylo v pořádku, takto ale dělá nekalé obchodní praktiky.
  3. Pokud by Vodafone prodával led pásky s podobným popisem jako prodává mi box, tak bych očekával, že půjde připojit k TV a půjde do něj nainstalovat aplikace do Android TV OS. Vodafone TV má specifikaci napsanou pouze k verzi Android TV 5 a vyšším a rokem výroby 2017. Kdyby mělo Vodafone TV lepší specifikaci a mi box by to nesplňoval, tak není o ničem řeč. Ale to Vodafone nemá, on mlží a neřekne přesně, co má fungovat a co ne. Zároveň prodával produkt (a teda druhá generace mi boxu, kterou prodává dnes, není o moc lepší, má třeba stejnou ram), který působí dojmem, že tam Vodafone TV fungovat bude.
  4. Ano, krabička s Androidem s názvem Mi Box funguje s aplikacemi O2TV, Apple+, Netflix, HBO MAX, iVysilání, Youtube, PLEX, Voyo. Jediná aplikace, která padá je Vodafone TV. Co na to místní uživatelé a podpora Vodafone? Že je to problém krabičky. I když tu krabičku prodával Vodafone a nikde nepsal, že tam Vodafone TV padá.
  5. Vodafone má na webu jasnou specifikaci a prodával to zařízení. To, že neumí jasně udělat seznam kompatibilních zařízení jde k jejich tíži. Není to tak, že by něco nešlo na MI boxu a jinde to fungovalo dobře, ale že na MI boxu funguje vše dobře kromě Vodafone TV.
  6. Zkusím to napsat ještě jednou. Právě protože nezaručujete fungování na multimediálních boxech nic neznamená. Máte mít jasný seznam. Xiaomi Mi Box jste prodávali na webu Vodafone, tedy bylo zjevné, že bude fungovat se službami Vodafone ke kterým je určen (tedy ke sledování TV), pokud jste nenapsali opak. Je Vám to jasné, Ondro?
  7. Chovejte se slušně a srandu si dělejte z někoho jiného. To chcete říct, že když prodáváte mobilní telefony ve vašem e-shopu, tak taky netvrdíte, že budou se sim kartou od Vodafone fungovat? Pokud prodáváte produkt, který splňuje technické parametry služby (tedy je tam systém Android TV vyšší než 5), tak jako spotřebitel předpokládám, že to bude fungovat. Stejně tak jako předpokládám, že telefon, který umí GMS a LTE bude fungovat tam, kde je takový signál. Řeším to s úřady, tohle je jasná nekalá obchodní praktika. Máte to jasně napsat, co podporujete a pokud prodáváte produkt, který nepodporuje vaše služby, tak jasně uvést, že není podporován.
  8. Uznávám, že se všemi to není a použil jsem to jako zkratku, abych je nemusel znovu vypisovat. Tedy přesněji: S výše vypsanými, kde mám vyzkoušené, že to jede bez problémů + Netflix, Disney a O2 TV (ta se však neinstaluje přímo), které fungují skvěle na jiném mi boxu (stejný typ).
  9. Tak v tom případě jsi dobře mimo. Já umím jednu věc a to je právo. Proto se taky ptám na ne/fungování softwaru, nikoliv na právo.
  10. Vypadá to tak, že se tak Marek-26 snaží vystupovat, ale ani to mu nejde. Ono vyhrožovat právníkovi trestním stíháním s odkazem na 14 let neplatný zákon, to už chce vysokou míru blbosti. No já taky o urážky a vyhrožování od někoho tak hloupého, jako jste vy, nestojím. Já se ptal proč aplikace padá a důvod jste tu nenapsal, jen bláboly a obhajobu neschopných programátorů a Vodafonu. Vylepšete si tedy ego na někom, kdo se na ty vaše bláboly nachytá. Mi box s je zařízení, které funguje se všemi ostatními streamovacími aplikacemi bez problému. Jediná která padá je Vodafone TV, která měla dle popisu fungovat s verzí Android TV 5 a vyšší. Zároveň lze předpokládat, že pokud Vodafone sám prodával Mi box s, který má Android TV 9, tak zde měl uvést, že toto zařízení nepodporuje nebo uvést aspoň seznam podporovaných zařízení. Takto je to nekalá obchodní praktika.
  11. Není to pomluva, tak zase nelžete. Psal jste, že neznalost zákona neomlouvá a přitom jste ze sebe udělal debila, když jste odkázal na neplatný zákon. To není jen o čísle. Nekalá obchodní praktika to je a zcela to odpovídá zákonné definici, ale to vy nejste schopen pochopit, když ani nedokážete vygooglit jednoduchou informaci. Proč tu vlastně odpovídáte, když jste tak neschopný? To si jenom zvedáte ego, když nic neumíte?
  12. Nezkoušejte na mě Vaše výmysly. Nejste právník, já právník jsem a nekalé obchodní praktiky běžně řeším a toto je jedna z nich. A plky o trestném činu si strčte někam, když si ani nedokážete přečíst, že trestní zákon už neplatí 14 let. Stejně tak § 135 OZ je úplně o něčem jiném. S ohledem na to, že mi vyhrožujete, budu to řešit. Vodafone mi box běžně prodával ve svém e-shopu jako zařízení, které udělá ze starší televize moderní. Všechny ostatní aplikace nemají problém padá jenom Vodafone TV. Je to neschopnost odladit aplikaci a nekalá obchodní praktika, když jejich služba nepracuje s produktem, který na e-shopu prodával bez upozornění.
  13. Zde: https://www.vodafone.cz/_sys_/FileStorage/download/3/2340/dopis-premierovi.pdf
  14. Jenže Vodafone TV nefungovala ani v době prodeje. A přestal jej prodávat loni. Všechny ostatní aplikace: Voyo, Apple TV, HBO MAX, iVysilání, Netflix, atd. fungují bez problému. Jen Vodafone TV padá. To je prostě neschopnost Vodafone vytvořit fungující aplikaci a samozřejmě nekalá obchodní praktika Vodafonu.
  15. V tom případě nechápu proč to Vodafone prodával na svém webu. To je v tom případě nekalá obchodní praktika Vodafone.
×
×
  • Vytvořit...