Technikus Posted October 26 Share Posted October 26 (edited) Je to tak jednoduché. Udělat tovární nastavení, poté nastavit jen nějaký základ a zkusit stáhnout Vodafone TV, přihlásit se a vyzkoušet. Pokud jde o MDZ 16 AB, dle Google na tom byl z výroby Android 6.0. Co je na tom dnes? Edited October 26 by Technikus Quote Super - ALLinONE Compal CH7465 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
radosto Posted October 26 Author Share Posted October 26 @TechnikusJe to MIBOX4 a je tam Android 9. Zkusím tedy tovární nastavení. Quote Super DSL - ALLinONE Set-top box Premium Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted October 27 Share Posted October 27 U toho Mi Box S (4) 1st generace, pozor na posledni update na Android TV 12. Delal nemale potize: https://xm.cz/blog/xiaomi-mi-box-s-dostava-android-tv-12-pozor-na-velke-problemy/ Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcart Posted November 2 Share Posted November 2 V 23. 10. 2023 v 6:22, Martin - Vodafone napsal: Hezké ráno, @radosto, mrzí mě, že se musíte hned ve svém prvním příspěvku takto vyjadřovat o naší podpoře LGBT+ lidí 😞 Co se ale týká té podpory aplikace pro Samsung, tak jak už zde několikrát padlo, aplikaci v nabídce máme. Bohužel jste ale neuvedl žádné další informace, tak můžeme jen těžko hádat, kde je přesně chyba... Obecné informace k podpoře Vodafone TV na chytrých televizorech pak máme na https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/aplikace-vodafonetv-chytre-tv/. Pokud evidujete nějaké potíže s přehráváním, můžete nám kdykoliv zavolat na 800 77 77 31, rádi se na to s vámi podíváme. Je fajn, že se okamžitě věnujete problému... No, já to rozmazávat nechci. Mne jenom zajímá problém, který tu byl zmíněn také. Vodafone TV nejede na MacOS. Když jsem se před 2 lety tázal proč to tak je, bylo mi sděleno, že to prakticky dolazujete a nejpozději do půl roku bude vše OK. Není. Proč? Jaktože UPC fungovala bez problému? Quote 250 Mb/s 1 GB Komfort mobil Zlín Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted November 6 Help center Share Posted November 6 Dobré ráno, @dcart, podporu MacOS máme v plánu a mrzí mě, pokud jsme vám sdělili nějaký termín, žádný konkrétní jsme opravdu stanovený neměli. Pořád platí, že s MacOS do budoucna počítáme, ale zatím nedokážeme potvrdit, kdy to bude. Quote - Premium 5G Komplet VTV box Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
MSwamp Posted November 6 Share Posted November 6 A podpora pro LG televize? Quote Kabel 300 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 3x CI karta Štatl Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan Novak Posted November 6 Share Posted November 6 Za dlouho, jeste se slavi ze chodi samsung. 1 Quote - - - CI O-va Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts