Jump to content

Neustále padající Vodafone TV na Android TV

radosto

Recommended Posts

Je to tak jednoduché. 

Udělat tovární nastavení, poté nastavit jen nějaký základ a zkusit stáhnout Vodafone TV, přihlásit se a vyzkoušet. 

Pokud jde o MDZ 16 AB, dle Google na tom byl z výroby Android 6.0. Co je na tom dnes? 

Edited by Technikus
  • Super
  • -
  • ALLinONE
  • Compal CH7465
  • Praha
  • Speedtest

V 23. 10. 2023 v 6:22, Martin - Vodafone napsal:

Hezké ráno, @radosto, mrzí mě, že se musíte hned ve svém prvním příspěvku takto vyjadřovat o naší podpoře LGBT+ lidí 😞 Co se ale týká té podpory aplikace pro Samsung, tak jak už zde několikrát padlo, aplikaci v nabídce máme. Bohužel jste ale neuvedl žádné další informace, tak můžeme jen těžko hádat, kde je přesně chyba... Obecné informace k podpoře Vodafone TV na chytrých televizorech pak máme na https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/aplikace-vodafonetv-chytre-tv/. Pokud evidujete nějaké potíže s přehráváním, můžete nám kdykoliv zavolat na 800 77 77 31, rádi se na to s vámi podíváme.

Je fajn, že se okamžitě věnujete problému... No, já to rozmazávat nechci. Mne jenom zajímá problém, který tu byl zmíněn také. Vodafone TV nejede na MacOS. Když jsem se před 2 lety tázal proč to tak je, bylo mi sděleno, že to prakticky dolazujete a nejpozději do půl roku bude vše OK. Není. Proč? Jaktože UPC fungovala bez problému?

• 250 Mb/s
  • 1 GB
  • Komfort
  • mobil
  • Zlín