Guest Majsneros Posted July 29, 2023 Share Posted July 29, 2023 Náhodně mi prohlížeče hází chybu WV1863 Chrome i Edge... Na telefonu vše funguje normálně jak má. Proč? co s tím? Díky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted July 31, 2023 Help center Share Posted July 31, 2023 Hezké dopoledne, @Majsneros, obecně jsem téhle chybě žádné podrobnosti nedohledal. Doporučuji nyní postupovat a zkontrolovat vše podle našeho webu https://www.vodafone.cz/pece/reseni-technickych-problemu/potize-vodafonetv/reseni-potizi-televize-prohlizec/ a pokud by vám nic nepomohlo, zavolejte nám na 800 77 77 31 nebo napište přes https://tam.je/forum/ - předáme to pak našim technikům 🙂 Quote - Premium 5G ALLinONE - Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 Sledování mě webu jsem už dávno vzdal Nechci skončit na psychiatrii. Ale přes StB to je jiný kafe. Nejlepší má trhu. Jak programová nabídka, tak kvalita obrazu. Quote Super - Základní - Litomyšl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 Trhlý je to všechno, řekl bych 🙂 Quote - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan Novak Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 Ano, nekterym staci i leporelo ... Quote - - - CI O-va Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomas Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 (edited) Médium nelze přehrát. Zkuste to prosím znovu. (WV1863). Muze mi nekdo prosim vysvetlit co tato nepravidelne vyskytujici se chyba znamena? Na PC mi funguje absolutne vsechno, krome Vodafone TV... Diky moc Edited September 7, 2023 by Ondra - Vodafone Témata jsem sloučil, protože jde o stejnou situaci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Proč nové téma? Tady se nedalo pokračovat? Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomas Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 ne nedalo protoze to tema nikam nevede, zadna relevantni odpoved, proto zakladam nove, treba se to vyresi tady a nebude kazdy kdo ma stejny problem muset volat na Vodafone linku a resit to s techniky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bboy174 Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 Taky jsem dostal chybu WV1863. Vyřešil sem tím, že sem odpojil druhý monitor připojený přes VGA (analog). Pokud máte připojený aspoň 1 monitor přes VGA tak vám televize nebude fungovat kvůli tomu, že nepodporuje HDCP. Některé DVI také nepodporujou HDCP. HDMI a DisplayPort kabely by měli mít podporu. Vysvětlení viz Bod 3: https://www.vodafone.cz/pece/reseni-technickych-problemu/potize-vodafonetv/reseni-potizi-televize-prohlizec/ 1 Quote - - - - Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
royal198 Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 @bboy174Má pravdu ten chlapec 😄 Velký palec nahoru. V práci mám na ntb jeden monitor ještě skrze VGA, odpojil jsem a funguje 🙂 Quote Premium Super+ Sport Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts