Odesláno 22. května22. kvě Příjemné číslo. O růžovém operátorovi se píše, že 300 tisíc.Modrý operátor s Oneplay 1,4 mil zákazníků. Ale leckdo může mít ještě pozůstatky předplatného Voyo apod. Upraveno 22. května22. kvě uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 22. května22. kvě A kolik by měl VF zákazníků jejich tv,kdyby nekoupily UPC?V roce,kdy VF koupil UPC,mělo UPC cca 500 000 zákazníků kabelové tv.Podle mě,kdyby nekoupily UPC,tak mají cca stejně,jak TM.To samé O2.Kdyby neskoupily menší operátory,tak tu jejich slavnou tv taky moc lidí nemá - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 22. května22. kvě Dobrý den, těm co to hraje přes CA moduly ty 3 nové Vodafone stanice,mohu poprosit o frekvence pro naladění. Předem děkuji. Super 500 Mb/s Super Komplet CA moduly a Vodafone prémium box Ostrava-Zábřeh
Odesláno 22. května22. kvě před 20 hodinami, tomus napsal:@kraftwerk007 přes CA modul tyto kanály naladit nelzeV 16. 5. 2025 v 9:54, Ondra - Vodafone napsal:Ne, tyto nové stanice využívají speciální technické řešení, nejde o běžné živé vysílání. Proto jsou vysílané výhradně přes internet. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 25. května25. kvě Už někdo vydržel sledovat úvodní reklamu? Jak je dlouhá? Já to po šesti minutách vzdal. 500 Mb/s - Komfort CA modul, VTV Set-Top-Box 2G_B, CH7465LG Kladno, Kročehlavy
Odesláno 25. května25. kvě Jsou tam dvě, tak minutka a půl. Tede jestli to nesleduješ na CA modul, tak to trvá déle, musíš vydržet.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 26. května26. kvě až na to, že to přes CA modul sledovat nejde, mám stejnou zkušenost 🤔🫣před 21 hodinami, Jardabr napsal:Už někdo vydržel sledovat úvodní reklamu? Jak je dlouhá? Já to po šesti minutách vzdal.Teď jsem to schválně měříl a trvá to max minutu a půl.A u všech třech prodramů ... Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 26. května26. kvě Zdravím. Nevíte, zda existuje program pro nové kanály Vodafone Family, CZ/SK atd? Myslím klasický program třeba na týden dopředu. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 26. května26. kvě Co je klasický program? Tištený? Nebo to co je v EPG ti nestačí?před 10 hodinami, Standa napsal:až na to, že to přes CA modul sledovat nejde, mám stejnou zkušenost 🤔🫣Teď jsem to schválně měříl a trvá to max minutu a půl.A u všech třech prodramů ...Ano, to jsem tu už taky psal jak dlouhá je ta reklama. A to s tím Ca mudul jsem napsal schválně, protože mě štve jak tu jsou lidi líný si přečíst pár příspěvků než něco přidají. Přitom jen tady na té a předchozí stránce je to třikrát napsaný, že to přes CA modul nefunguje. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 26. května26. kvě Myslím program na týden dopředu třeba na netu. Hledání v epg není úplné pohodlné. Basic Basic+ - - Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.