August 12, 20222 yr No tak příjem 4K v love nature si představuji jinak.Kdo neví jak vypadá 4k ať se podívá třeba na dokumenty na YouTube. - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1
August 12, 20222 yr @pavlos nebuďte jak zaseknutý kolovrátek. Nebylo by to lepší napsat vysílateli, že kvalita jejich 4K není nic moc? A počítáte s tím, že obecně v DVB se používají jiné kodeky, že je omezena kapacita pásma atd.? Porovnávat s internetovým vysíláním či Blu-Ray disky je lehce mimo mísu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
August 12, 20222 yr Souhlas se vším.A to uvažovali o Eurosportu ve 4k.Dekuji nechci. - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1
August 12, 20222 yr Právě u té OTT verze mě vysílání ve 4K dává větší smysl, když už VTV boxy umí i modernější kodek HEVC a snad by to šlo nakombinovat i s DVB-C VTV boxy, beztak se s takovou variantou do budoucna počítá část kanálu bude dostupná pouze přes IPTV. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
August 13, 20222 yr před 22 hodinami, pavlos napsal: No tak příjem 4K v love nature si představuji jinak.Kdo neví jak vypadá 4k ať se podívá třeba na dokumenty na YouTube. Takže výsledek je jako v minulý měsíc, kdy pustili na Vodafone 100 stanici Insight TV a volně i verzi UHD? @Ondra - Vodafone Ještě bych se chtěl zeptat proč Love nature není v balíčku Darwin, ale je v Koktejlu?
August 14, 20222 yr Jen malé upřesnění: HD verze Insight TV se nově označuje jako InPlus, UHD jako InUltra. A aby toho nebylo málo, v OTT mají ještě Insight TV. Appka je třeba na Android TV. 😉
August 16, 20222 yr Care Centre @alnagon Pěkný den, je to především o obchodních podmínkách - na čem jsme domluveni s provozovateli stanic. Samozřejmě časem se to může změnit 🙂 Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
August 17, 20222 yr Insight TV vydala tiskovku, takže tady je to všecho po kopě, co se týká CZ trhu: https://digital.rozhlas.cz/provozovatel-stanice-inultra-predstavil-multikanalovou-strategii-v-cesku-uvedl-8808424
September 25, 20222 yr Předpokládám, že asi ve Vodafonu nevíte kdy... a) bude Boomerang plně lokalizován do češtiny (stále je půlka vysílání jen anglicky) b) Disney Channel začne vysílat v HD c) Disney Channel spustí feed jen pro CZSK trh d) Nickelodeon, NickToons, NickJr. začne vysílat v HD e) HBO2, HBO3 spustí feed jen pro CZSK trh f) Cinemax, Cinemax 2 spustí feed jen pro CZSK trh g) TV Paprika, Spektrum Home, AXN začne vysílat v HD h) NatGeo Wild spustí feed jen pro CZSK trh ? @Ondra - Vodafone By the way, já jsem se provozovatelů ptal, ale jde mi o srovnání komunikace u těch, kteří se obtěžovali odpovědět - obecně je to s nimi díky globalizaci čím dál horší. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město