Odesláno čtvrtek v 19:14 1 den Autor REBEL a Praha TV vysila v DVB-C. v HD kvalitě. Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno čtvrtek v 19:43 1 den Tak ještě by do své nabídky mohl Vodafone přidat také TV Brno 1, protože je smutný že druhé největší město v republice nemá ve Vodafone TV svůj regionální kanál. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno čtvrtek v 19:54 1 den Co? Kdo? Brno? Neznám... Vodafone asi taky ne.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno čtvrtek v 20:03 1 den Brno je největší město ČR (405.000). Protože Praha má statut kraje. Což je absurdní (nikde v Evropě nemá hlavní město statut kraje, vždy je součástí kraje nebo regionu), ale jak je zvykem, Praga je prostě jinej level. Nebo aspoň Pražáci si to myslí. Upraveno čtvrtek v 20:07 1 den uživatelem marek-81 Basic Basic+ - - Brno
Odesláno před 17 hodinami17 hod Nechci tady dělat flame mezi Prahou a Brnem, ale úplně to tak není, jak píše Marek. Praha je spíše takový hybrid tří věcí. Praha = město + samostatný kraj + obec (s rozšířenou působností, ale členěnou na městské části).Podle mě si to Pražáci právě nemyslí, to si právě myslí zbytek Čr, že je to něco extra. Pražáci si o zbytku Čr nemyslí vůbec nic :-) Protože pro Pražáky mimo Prahu už nic není a vše je jen Mordor :-D A pro úplnost nejsem rodilý Pražák. A jak jsem tu za sedmnáct let žití zjistil, tak praví, rodilí Pražáci jsou úplně v pohodě. Naopak největší namistrovaní machýrci jsou tu právě my, naplaveniny z Moravy a úplně nejhorší jsou Slováci. Toť mé zjištění :-) A pro další úplnost, jsem z poloviny Slovák :-D Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 17 hodinami17 hod Jsem rozený Pražák a v současnosti jsou nejvíce oprsklí Ukrajinci!☹️ Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.