Odesláno před 16 hodinami16 hod Autor REBEL a Praha TV vysila v DVB-C. v HD kvalitě. Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno před 16 hodinami16 hod Tak ještě by do své nabídky mohl Vodafone přidat také TV Brno 1, protože je smutný že druhé největší město v republice nemá ve Vodafone TV svůj regionální kanál. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 15 hodinami15 hod Co? Kdo? Brno? Neznám... Vodafone asi taky ne.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 15 hodinami15 hod Brno je největší město ČR (405.000). Protože Praha má statut kraje. Což je absurdní (nikde v Evropě nemá hlavní město statut kraje, vždy je součástí kraje nebo regionu), ale jak je zvykem, Praga je prostě jinej level. Nebo aspoň Pražáci si to myslí. Upraveno před 15 hodinami 15 hod uživatelem marek-81 Basic Basic+ - - Brno
Odesláno před 1 hodinou1 hod Nechci tady dělat flame mezi Prahou a Brnem, ale úplně to tak není, jak píše Marek. Praha je spíše takový hybrid tří věcí. Praha = město + samostatný kraj + obec (s rozšířenou působností, ale členěnou na městské části).Podle mě si to Pražáci právě nemyslí, to si právě myslí zbytek Čr, že je to něco extra. Pražáci si o zbytku Čr nemyslí vůbec nic :-) Protože pro Pražáky mimo Prahu už nic není a vše je jen Mordor :-D A pro úplnost nejsem rodilý Pražák. A jak jsem tu za sedmnáct let žití zjistil, tak praví, rodilí Pražáci jsou úplně v pohodě. Naopak největší namistrovaní machýrci jsou tu právě my, naplaveniny z Moravy a úplně nejhorší jsou Slováci. Toť mé zjištění :-) A pro další úplnost, jsem z poloviny Slovák :-D Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Jsem rozený Pražák a v současnosti jsou nejvíce oprsklí Ukrajinci!☹️ Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.