Odesláno 18. června18. čvn Přibude v nabídce TraLaLa TV? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 25. června25. čvn Centrum péče @Technikus Ověřoval jsem to a zatím to neplánujeme, v nabídce máme například stanici Lala TV, která vysílá bez reklam. Není to samozřejmě jediný dětský kanál, máme také duck TV, Baby TV a další... Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 26. června26. čvn Me spis zarazi ze i Lala je hd zatimco disney a nick ne. Upraveno 26. června26. čvn uživatelem Jack_6428 Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 2. července2. čvc Disney mimochodem včera změnil playout na Inetsat. Pro 99.9% lidí bezvýznamné, ale Technika to třeba bude zajímat. Uvidíme co dál. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 6. července6. čvc Tak se zdá, že od ledna přijdeme o Club MTV, MTV 80s, MTV 90s, MTV 00s, MTV Hits a MTV Live HD. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno neděle v 18:25 5 dní To se nezdá, to je jisté...😓A možná bude náhrada https://www.parabola.cz/clanky/8003/v-cesku-muze-odstartovat-novy-detsky-kanal-tralala/ Upraveno neděle v 18:29 5 dní uživatelem Jenda055 Premium Super+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium, CA modul Vsetín
Odesláno neděle v 18:28 5 dní Já si tím právě 100% jistý zatím nejsem, snažím se si to ověřit, zatím to na mě působí jako dezinformace, ale ano, ta možnost tu opravdu je. Zatím tomu dávám 50/50. Pokud se to nestane nakonec, tak pardon že jsem to napsal v předstihu v obavě :D Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno neděle v 18:49 5 dní Už se to řešilo tadyhttps://www.techforum.cz/topic/63731-koniec-jednej-%C3%A9ry-programy-mtv/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.