Odesláno 18. června 2025 1 rok Přibude v nabídce TraLaLa TV? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 25. června 2025 1 rok Centrum péče @Technikus Ověřoval jsem to a zatím to neplánujeme, v nabídce máme například stanici Lala TV, která vysílá bez reklam. Není to samozřejmě jediný dětský kanál, máme také duck TV, Baby TV a další... Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 26. června 2025 1 rok Me spis zarazi ze i Lala je hd zatimco disney a nick ne. Upraveno 26. června 2025 1 rok uživatelem Jack_6428 Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 2. července 2025 1 rok Disney mimochodem včera změnil playout na Inetsat. Pro 99.9% lidí bezvýznamné, ale Technika to třeba bude zajímat. Uvidíme co dál. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 6. července 2025 1 rok Tak se zdá, že od ledna přijdeme o Club MTV, MTV 80s, MTV 90s, MTV 00s, MTV Hits a MTV Live HD. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 6. července 2025 1 rok To se nezdá, to je jisté...😓A možná bude náhrada https://www.parabola.cz/clanky/8003/v-cesku-muze-odstartovat-novy-detsky-kanal-tralala/ Upraveno 6. července 2025 1 rok uživatelem Jenda055 Premium - ALLinONE Vodafone TV Play box, CA modul, Commscope Arris CM3500 Vsetín
Odesláno 6. července 2025 1 rok Já si tím právě 100% jistý zatím nejsem, snažím se si to ověřit, zatím to na mě působí jako dezinformace, ale ano, ta možnost tu opravdu je. Zatím tomu dávám 50/50. Pokud se to nestane nakonec, tak pardon že jsem to napsal v předstihu v obavě :D Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 6. července 2025 1 rok Už se to řešilo tadyhttps://www.techforum.cz/topic/63731-koniec-jednej-%C3%A9ry-programy-mtv/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 31. srpna 2025 31. srp I nejspíše přes negativní odpověď @Ondra - Vodafone přesto se zeptám, jestli je v plánu přidat Strike TV? Děkuji za případnou reakci. Start - Základní, Sport, Cinema CA modul Prachatice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.