October 30, 20241 yr před 6 minutami, pmalecek napsal: Zeptám se asi hloupě, ale jak moc starý je ten notebook, aby fungoval s W7 a nefungoval s W10? Vytvořit instalačku je to nejmenší, nároky na HW jsou dosti podobné. Někdy stačí změna user agenta. Třeba v případě iVysilani. Pak jede i pod XP. před 18 hodinami, Marek-26 napsal: Protože se nevyplatí vývoj kvůli pár geekům? To co běží v prohlížeči by mělo být na platformě nezávislé a běžet pod jakýmkoliv OS. Ale to by tam nesměla být tuna ochran. Nefunkčnost v MacOS je na pováženou, ten používá okolo 10 procent lidí. -, Start - Základní Compal CH7465 Opava
October 31, 20241 yr Care Centre @Ivo2003Nevím, vůči komu byla zmínka o nefunkčnosti na macOS, tak raději doplňuji, že macOS podporujeme 🙂 - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
October 31, 2025Oct 31 ...po roce.Tak zadna zmena... Zorin18 OS (ubuntu). No tento ntb Carbon X1 gen3 na w11 nepobezi (ofic) , aspon ze dali +rok na w10.Pro konkurenci neni problem oneplay+poda... -pekne funkcni bezdratovy displej na samu↓↓↓ -vidim i 4x LG sousedu..)) - - - CI O-va
October 31, 2025Oct 31 Protože je VF totálně vypatlaný s tou blokací Opery. - - ALLinONE CA modul OVA
June 21Jun 21 Přemýšlím o přechodu k Vodafone ale nefunkční TV v Linuxu je jedna z věcí, co mě odrazuje. Ještě, že mě napadlo to zkusit. Že to nepůjde ještě v roce 2026 jsem popravdě nečekal. - - - - Golčův Jeníkov
June 21Jun 21 Nejde a už ani asi nepůjde, Vodafone tak nějak pomalu chystá přechod na novou televizní platformu, takže tu současnou už moc neaktualizuje. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno