kolík Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Ted jsem se přihlásil bez problémů!🙂 1 Quote 500 Mb/s - Komplet CA modul2x modem CH7465LG Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted December 18, 2023 Help center Share Posted December 18, 2023 @SkippiPěkné ráno, nyní jsem přihlášení a následně odeslání ověřené zprávy vyzkoušela a funguje v pořádku. Vypadá to, na nějaké individuální nastavení vašeho zařízení, zkuste to případně na jiném PC nebo notebooku. Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skippi Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 @Veronika - VodafoneZkusil jsem i na jiném PC, pořád stejné - přihlášení přes https://www.vodafone.cz/muj/prihlaseni funguje, ale přes https://tam.je/forum ne. Quote Super 500 Mb/s - Komfort STB Kaon K-B3000HDCO, Compal CH7465VF Teplice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted December 19, 2023 Help center Share Posted December 19, 2023 @SkippiPěkné odpoledne, to je divné, funguje to obvykle bez potíží. Využijte prosím tedy přihlášení do Můj Vodafone, ze kterého nám prosím odešlete screeny (sekce Účet v červené části a dále Zeptejte se nás), které se vám objevují při pokusu o odeslání kontaktního formuláře přes https://tam.je/forum. Budeme k tomu také potřebovat verzi prohlížeče, typ hesla a datum a čas tohoto pokusu odeslání. Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skippi Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 @Veronika - VodafoneVypadá to, že problém je pouze při připojení přes proxy (ZScaler) - když jsem vypnul připojení přes proxy, tak přihlášení funguje. 1 1 Quote Super 500 Mb/s - Komfort STB Kaon K-B3000HDCO, Compal CH7465VF Teplice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harry Posted January 4 Share Posted January 4 Ahoj, narazil jsem také na problém s přihlášením do Můj Vodafone, je to trošku jiné tak doufám, že nevadí, že zneužiji tohle vlákno. Já se nemůžu přihlásit ze Safari na macOSu. Je to škoda, protože zrovna tím jsem obvykle platil přes Apple Pay. V tomto případě se nemůžu dostat ani přes přihlašovací obrazovku. Ta samotná vypadá dobře, bez problémů zadám email a heslo, musím pak prakticky pokaždé potvrdit, že nejsem robot. Tím se mi otevře captcha, kde vyberu všechna schodiště, ale když to potvrdím, tak se na stránce nad formulářem s emailem objeví chyba v červeném rámečku s červeným trojúhelníkem ve zněni "Captcha nebyla označena nebo její platnost vypršela. Zkuste to prosím znovu.". Zkusím to tedy znovu se semafory, ale výsledek je stále stejný a tak pořád dokla. Začínám už pochybovat, jestli nejsem robot a jestli člověk má považovat řetízek u hydrantu odseknutý v samostatném rámečku za pole zobrazující hydrant. Dál se ale nedostanu. Díval jsem se pak do Web Inspektora v Safari a při zadání captcha se tam objeví exception, která je ale podle názvu JS souboru v kódu určeném specificky pro Internet Explorer. Není tedy divu, že v Safari nefunguje. Když si zkusím jen přepnout "User Agenta" v Safari na "Google Chroma - macOS", tak pak přihlášení v tom samém prohlížeči funguje. Přijde mi tedy, že je někde na straně Můj Vodafone chyba v identifikaci prohlížeče. Můžete se na to prosím podívat? Možná by skoro v dnešní době stačilo mít při pochybách, o jaký prohlížeč se jedná jako fallback Chrome a ne IE. Nebo je chyba jinde? Díky. 1 Quote Start - Základní Compal CH7465 - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted January 4 Share Posted January 4 Mě se tohle stalo jednou taky (Win10 a Chrome) a myslím, že stačilo promazat Cookies. Quote Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted January 5 Help center Share Posted January 5 @HarryHezký den, moc díky za podrobnosti, předal jsem kolegům, kteří mají Můj Vodafone na starost. Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvancara Posted January 5 Share Posted January 5 Mě by zase zajímalo, PROČ je blokovaná Opera..? Quote - - - CA modul OVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted January 5 Share Posted January 5 Myslíš Operu na PC ? na mobilu se přes ní přihlásím. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts