frapo Posted March 11 Share Posted March 11 (edited) Dobrý den, nechodí mi zprávy od PayPalu. V minulosti jsem měl tento problém u ČEZ mobile, který jsem nevyřešil, a tedy přešel na Vodafone ZAME tarif přes zaměstnavatele. Prvních pár měsíců zprávy od PayPalu chodily, nyní nechodí. Ani po resetování sítě v iPhonu (14 Pro). Nemám nic blokováno, všechno jsem deaktivoval i přes #330*0000#. Zkusil přeposílání zpráv do Macu, vypnout zapnout iMessage, nic nefunguje. Volal jsem na PayPal do Irska, operátorka jen poslala link na password reset, stejně po resetu nešlo. Problém zřejmě není u PayPalu, protože mi nechodí zprávy na číslo z více PayPal účtů. Může někdo prosím poradit? Děkuji a přeji hezký den Oliver coolil@yahoo.com Edited March 11 by frapo Quote - Data limit - iPhone 14 Pro - Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzic Posted March 12 Share Posted March 12 Obrať se na zaměstnavatele, ten patrně zakázal zahraniční SMS. Quote 1000 Mb/s - Komfort Vodafone TV Kolín Link to comment Share on other sites More sharing options...
frapo Posted March 12 Author Share Posted March 12 (edited) To by mi nechodily zprávy ani od META, yahoo, a dalších.. Edited March 12 by frapo Quote - Data limit - iPhone 14 Pro - Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted March 12 Share Posted March 12 a nechodí platby z ruska nebo do ruska? tam byli blokace od platebních společností Quote Kabel 1000 Mb/s Premium 5G Komplet Vodafone Station,Telefon 30,xDSL 250Mb/s Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
frapo Posted March 12 Author Share Posted March 12 Je to ověřovací SMS kód pro pžíhlášení do PayPalu. Quote - Data limit - iPhone 14 Pro - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted March 13 Help center Share Posted March 13 @frapo Pěkný den, vidím, že jste nám psal přes kontaktní formulář, takže to zkusíme ověřit i na naší straně. Pokud byste měl příklad, kdy jste SMS očekával a nedorazila (den, čas), tak nám ho můžete rovnou doplnit (stačí odpovědět na potvrzovací e-mail o přijetí zprávy). A jestli z minulosti víte, z jakého čísla (nebo aliasu) zprávy chodily, také se to bude hodit 🙂 Quote Optical 500 Mb/s Premium 5G Komplet VTV Premium box Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
frapo Posted 16 hours ago Author Share Posted 16 hours ago Dobrý den, dnes (26.3.2023) jsem opět vyžádal kód při přihlásení od PayPalu v 15:41 CET. SMS nepřišla. Podle PayPalu by měla SMS chodit z čísla 729-725. Alias: "Paypal" Za případnou pomoc děkuji. Quote - Data limit - iPhone 14 Pro - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts