Daviddvbc Posted January 7 Share Posted January 7 Ahoj, starám se o PC známé. Bydlí v Brně-Kohoutovicích. Má tarif 50/3 a k tomu Ubee EVW3226 (nevím, jestli přesně tento model, ale Ubee každopádně) a Kaon PVR mediabox. Myslel jsem, že všichni byli převedeni, a byly jim vyměněny modemy. Pokud ne, tak by mne zajímalo, kdy zhruba se převedení plánuje. Myslel jsem si totiž, že součástí převedení od UPC k Vodafone je vždy výměna modemu. Přikládám foto modemu, a pro kontext i PC. Quote Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojmax Posted January 7 Share Posted January 7 Dobrý retro. 😄 8 2 Quote Kabel 150 Mb/s Basic - Compal Brno-Ponava Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted January 7 Share Posted January 7 Ze začátku se ty modemy měnily, ale pak se to prý nějak nestíhalo kvůli tomu že Vodafone tlačil čas do konce migrace, takže se výměny modemů odložily na pozdější dobu, Ubee modemy se primárně měnily pouze modely EVM, tedy verze bez routeru a wi-fi u kterých už končila technická podpora, také jsem ho měl a měnili mě ho ještě před migrací. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted January 7 Share Posted January 7 Ty jo Dell Optiplex 780. Na nem se s SSD a aspon 4GB RAM (ja mel 6GRAM) daly dost slusne rozhybat W10, aby to retro bylo aspon zaplatovane. Jinak jak se pise v, se. Modemy se zastavily, ale bude to pokracovat. A prijimace menili jen tem, kteri do nej meli pripojeny internet a vyuzivali zpetne shlednuti Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted January 7 Share Posted January 7 (edited) Tchyně taky zatím jede na Ubee. Dokonce k něme má i podobného přenosného Panáka. Ale bere mě ta jehličkova. TVL já si snad nějakou budu muset sehnat! 😎 Edited January 7 by sodekcz Quote - - - Bridge KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted January 7 Share Posted January 7 mě zase bere ta klávesnice, turbo-xwing klávesnici sem měl na přelomu století a vypadala skoro úplně stejně, jenom neměla vpravo nahoře tu klávesu Fn 🤔 to ještě ty klávesnice vydržely věčnost, dneska to stojí v lepším případě přes tři tisíce a za dva roky se to... kazí 🤐 2 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted January 7 Share Posted January 7 Výměny už zase od loňska jedou, musí se vyměnit vše, co není Compal nebo Arris. Quote Super 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
JirkaP Posted January 7 Share Posted January 7 @Marek-26 A už se mění i modemy Technicolor TC7200 ? Nebo za jak dlouho začne měnit i tyto modemy ? A jak řeší Vodafone modemy, které mají uživatelé odkoupeny ? A které stále fungují, a uživatel nesouhlasí s novou platbou za pronájem nového modemu. Zruší registraci odkoupeného starého modemu do sítě, a ukončí smlouvu ze své strany ? Quote 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted January 7 Share Posted January 7 Ano, mění se všechny, dotkne se to i těch odkoupených. Jak to bude řešeno netuším. Ono těch modemů na výměnu pár desítek tisíc celkově bude, předpokládám, že se nejdříve mění ty v pronájmu. Vzhledem k tomu, že ty modemy mění přímo technici včetně asistované výměny, tak to nějakou dobu zabere. Ale určitě se budou muset vyměnit všechny bez výjimek, tedy i odkoupené. Quote Super 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
JirkaP Posted January 7 Share Posted January 7 Rozumím. Díky za odpověď. PS: Doufám, že na odkoupené modemy Technicolor TC7200 dojde až za dlouhou dobu. 😀 Quote 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts