Přejít na obsah

Doporučené odpovědi

Odesláno

Já bych zase něco napsal, ale je neděle, tak nebudu přidělávat práci adminům s mazáním 😄

• -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov
Odesláno
před 19 hodinami, tomus napsal:

Koukl jsem na to, téma T-Mobile Cable Internet skryl včera administrátor fóra z důvodu propagace konkurence, ono opravdu není dobrý nápad tan dávat přímo odkazy na webové stránky T-Mobile

A nestačilo prostě smazat daný příspěvek? Kdybych měl možnost moderovat vlastní vlákno, tak to klidně dělám sám (a mazal bych i příspěvky týkající se čehokoliv jiného než konkrétně TM Cable Internet, který jako jediná služba běží na VF infrastruktuře)...

To vlákno fungovalo v rámci pravidel snad 2 roky(?). Tedy než přišel jeden konkrétní troll (s účtem o dost mladším než to vlákno) a začal opakovaně prudit (jako by ho za to někdo platil, ale pravděpodobně jen někdo, kdo má příliš mnoho času). Do té doby to zjevně nikomu nevadilo a bylo +- v rámci pravidel (a v offtopic sekci).

Upraveno uživatelem DiDiDi

• 1000 Mb/s
  • -
  • Start
  • Vodafone Station / TG3442DE
  • Brno
Odesláno

Teoreticky stačilo, spíše by stálo za to skrýt všechny "závadné" příspěvky. Pak by větší část nedávala smysl. Ale celé téma působilo na hraně a bylo svým způsobem propagací konkurence. Proto jsem se rozhodl téma skrýt, stejně jako jsme v minulosti skryly jiná témata. Budu se opět opakovat jako u tématu o OnePlay, které jsme skryly, ale to, že je tu ledasco tolerováno, neznamená, že kdykoliv může padnout rozhodnutí o skrytí tématu a že může být na základě těchto výjimek cokoliv nárokováno.

Téma jsem skryl já, takže "shame on me".

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Ok... Já si nic nenárokuju, jen mi to přijde škoda. Budu se opakovat, ale mít možnost vlastní vlákno nějak moderovat, tak si to pohlídám.

No nic, uřvaný troll vs. zbytek fóra 1:0.

• 1000 Mb/s
  • -
  • Start
  • Vodafone Station / TG3442DE
  • Brno
Odesláno

Přijdu ti jako troll? Ty mě zas jako hlupák co nechápe, že na foru placený a provozovaný VODAFONE nemá žádná reklama nebo debata o jeho konkurenci co dělat. Co na tom nechápeš?

A ty chceš mít vlastní vlákno které by si mohl i moderovat? Takže by si chtěl být moderátor? Hm.. A co by si v tom vlákně řešil? Novinky u růžového? Tak proč s tím nejdeš rovnou tam?

A co bylo v pořádku před dvěma roky neznamená, že je v pohodě i dnes. Zvykej si, doba jde kupředu, pokrok nezastavíš.

A když já jsem podle tebe placený od vodafone tak podle tvojí logiky ty si placený od růžového jak se ho pořád zastáváš a jak se ho sem snažíš dostat. A že jede na síti vodafone? No a co? Takže tu bude řešit třeba i ČEZ?

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

@DiDiDi je pravda a nebojím se to říci že od doby co tu je @dad18 tak je tu veliká cenzura a vše se hrotí, už to není fórum které jsem znal

• Premium+, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

Takže já jsem podle tebe nějaká šedá eminence co řídí forum a moderátoři mažou vše co se mi nelíbí? No děkuji... ( no ale jestli je to tak tak si dej pozor aby si tu zítra ještě byl, když ses mi znelíbil.😀)

Ale já myslím, že někomu došlo, že na Vodafone foru nemají zprávy o konkurenci co dělat. Jediná co tu být může bude to c obude oznamovat, že růžový a kyslík končí a že to kupuje Vodafone.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno

je to jen můj názor, do té doby se tu prostě nic takového neřešilo

• Premium+, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

To je přece v náprostém pořádku a měl by si mít právo na svůj názor který si napsal. No a můj názor zas byl, že by na foru Vodafone neměli být příspěvky o konkurenci a ten jsem zas napsal já. No a někdo z vedení se zamyslel a došel k názoru, že by na foru Vodafone neměli být příspěvky o konkurenci a nechal je vymazat.

Jen byl asi problém od moderátorů a adminů, že to nevysvětlili jasněji a srozumitelněji aby každý pochopil, že by na foru Vodafone neměli být příspěvky o konkurenci.😀

Pořád vás zastánce aby se tu mohlo psát o konkurenci žádám aby jste mi poslali odkaz na konkurenční fora kde dávají prostor propagaci vodafone a pořád jste mi nikdo nic neposlal. Jak je to možné? Že by to jinde nedovolovali propagovat vodafone, tak proč to chcete tady?

Už to není amaterské forum z dob upc a starší, už je to profesionální Vodafone forum. kde nemá reklama na konkurenci co dělat? Je to tak těžké pochopit? Vážně? No a nejste vy dva co se toho tak zastáváte placený agenti od konkurence?😀

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno
1 hour ago, DiDiDi said:

Ok... Já si nic nenárokuju, jen mi to přijde škoda. Budu se opakovat, ale mít možnost vlastní vlákno nějak moderovat, tak si to pohlídám.

No nic, uřvaný troll vs. zbytek fóra 1:0.

Od určité doby užitečnost tohoto fóra dramaticky klesla, velkou většinu příspěvku tu tvoří concern trolling a jiný spam, naopak zajímavé (i když trochu OT) témata mizí. Vlastně si teď tak říkám, proč sem ještě chodím.

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague