honza265 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Před hodinou, Marek-26 napsal: Jak to, že ne DNS? Myšleno DNS Vodafone, nikoliv nějaký váš vlastní. Problém byl v ČR a DE co jsem viděl večer. Pokud to už funguje, tak super. Už nejsem doma, tak nemůžu potvrdit. Ale věřím 🙂 Díky! Nicméně, co se komentáře týče, Slamb přímo doslova psal "nejspíš používáte nějakej podezřelej server pro překlad adres". Pochybuju, že to myslel na adresu Vodafonu 😉 Quote 500 Mb/s - Komfort Vodafone TV STB Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
becvys Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Ten problém u Twitche taky zhruba před hodinou byl opraven. 👌 Quote 150 Mb/s - Komplet CAM / CBN CH7465LG Karlovarský kraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 @honza265 no ale přesně tak sem to myslel, dyť to tady na fóru čtu průběžně roky, že občas nefunguje nějaká stránka poskytovatel internetu prostě neni nejlepší poskytovatel služby dns, od toho je tady google, cloudflare a celá řada dalších globálních firem, který mají zrcadlený servery po celym světě 🤔 i když ani těm se problémy nevyhejbaj, proto je vhodný používat dns zároveň aspoň od dvou různejch firem jinak já už pár tejdnů zkoušim dns adguard https://adguard-dns.io/cs/public-dns.html s filtrováním bordelu a fungujou překvapivě dobře, mají servery i v praze 3 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
keramik Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Tak snad už ok , včera večer a v noci mne taky nefungovalo připojení na PS5 , nepřipojovala se na servery PS a psalo to něco o chybě DNS Quote 1000 Mb/s Jiná služba Klasik V.Station 3.1,2xCA modul Plzeň - Skvrňany Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 před 1 hodinou, Slamb napsal: já už pár tejdnů zkoušim dns adguard https://adguard-dns.io/cs/public-dns.html s filtrováním bordelu a fungujou překvapivě dobře, mají servery i v praze Dík za tip, zkusil jsem to nainstalovat na mobil a zatím to vypadá zajímavě. 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 ta mobilní aplikace má i pěkný statistiky 🤭 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Neboli ví o tobě úplně všechno :D Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 OT: Já používám Blokada 5. Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts