Pítr Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Dobrý den Mám problém když propojí mobilní hotspot z telefonu Xiaomi Note 8 Pro do Nintenda Switch tak mi to píše NAT type: D. Tudíž nemůžu např. hostovat herní sessions nebo servery ve hře Minecraft, existuje nějaké řešení mého problému? Mám tarif Premium 5G neomezený. Quote 4G LTE Premium 5G - Hodonín Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 To se řešilo zde: https://www.techforum.cz/topic/60963-typ-nat-pro-hotspot/ 1 2 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted June 7, 2022 Help center Share Posted June 7, 2022 @PítrPěkné odpoledne, v mobilní síti mají zákazníci standardně dynamickou IP adresu a používáme NAT typ 3 a toto změnit nelze. Pokud by někdo pro specifické účely potřeboval NAT typ 2, tak je potřeba aktivovat pevnou IP adresu, kterou u mobilního připojení nabízíme firemním zákazníkům (viz https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/internet-v-pocitaci/pevna-ip-adresa/). 2 Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Běžný mobilní internet není na to, aby na něm běžely servery. 1 1 Quote Super 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkoci Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Ještěže neexistuje internetový protokol, který má nevyčerpatelný počet adres, nepotřebuje NAT, není za nesmyslný příplatek nebo jen pro firemní zákazníky, není téměř podporovaný Vodafonem, protože o něj “není” zájem. 3 2 Quote Kabel 1000 Mb/s Super - VS Praha 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pítr Posted June 7, 2022 Author Share Posted June 7, 2022 (edited) Takže neexistuje žádná jiná varianta jak hrát hry na Nintendu Switch přes mobilní hotspot na plno bez potíží? Jezdím totiž služebně často pryč a hotel kde bydlím nemá wi-fi, takže jsem odkázán na mobilní data/hotspot z telefonu. Edited June 7, 2022 by Pítr Quote 4G LTE Premium 5G - Hodonín Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Řešení uváděla "Veronika - Vodafone" - firemní připojení s pevnou veřejnou IPv4 adresou. 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts