Aisen Posted May 10 Share Posted May 10 Dobrý den, rád bych se touto formou zeptal jestli na Vodafone TV boxech bude k dispozici aplikace Disney+? Ideálně, jestli by byla dostupná od 14. června, kdy začíná Disney+ oficiálně v České republice. Děkuji za odpověď. 1 1 Quote 300 Mb/s ∞ GB Komplet VTV entry box OTT, VTV Premium box OTT, Havířov Link to comment Share on other sites More sharing options...
namec Posted May 10 Share Posted May 10 Jestli nebude přístupná v boxech,tak na 100% bude přístupná v chytrých tv atd 1 Quote 500 Mb/s ∞ GB Komplet CAModul,VF box premium Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aisen Posted May 10 Author Share Posted May 10 Tak já nemám Smart TV, proto se ptám. 😉 Quote 300 Mb/s ∞ GB Komplet VTV entry box OTT, VTV Premium box OTT, Havířov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted May 10 Help center Share Posted May 10 @Aisen Zdravím vás, ověřoval jsem to u kolegů a situace je následující. Disney aktuálně spouští aplikaci jen pro koncové uživatele, takže nyní se v set-top-boxech neobjeví. Nicméně do budoucna její přidání nevylučujeme, ale zatím opravdu nemůžu nic slíbit 🙂 1 Quote - Premium 5G Komplet VTV box Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aisen Posted May 10 Author Share Posted May 10 No na jejich stránkách jsem našel: "Jaká zařízení jsou podporována? Disney+ lze sledovat na mobilních zařízeních, v internetových prohlížečích, na herních konzolích, set-top boxech a smart televizorech." o něco níže tam však Vodafone TV set-top-box zmíněn nebyl, proto jsem se zajímal. Děkuji za odpověď a přeji hezký den. Quote 300 Mb/s ∞ GB Komplet VTV entry box OTT, VTV Premium box OTT, Havířov Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek-81 Posted May 10 Share Posted May 10 V zahraničí, je Disney+ běžně v boxech. Takže je to otázka času. Quote 150 Mb/s 4 GB Klasik CI+ Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aisen Posted May 10 Author Share Posted May 10 Snad. U Vodafone jeden nikdy neví, tak jako s absencí sdílení obrazovky přes chromecast v aplikaci. 1 Quote 300 Mb/s ∞ GB Komplet VTV entry box OTT, VTV Premium box OTT, Havířov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts