Jump to content

Statistiky připojení

Recommended Posts

Už je to tady nedávno řešilo, bohužel nelze, ale vzhledem k tomu že data jsou neomezená, tak je to celkem jedno, počítání dát si můžeš maximálně zapnout na konkrétním zařízení ,třeba na počítači nebo mobilu.

https://www.techforum.cz/topic/60718-přenesená-data/

• Agree 1
  • Sad 1
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Je to skoda. Vzdy me celkem prekvapilo, jak 14 dni nemocenske, distancka, Home office dokazala navysit data a delal jsem si statistiku. Zkousel jsem tu moznost najit a aktivovat v routeru Asus, ale je cidet jen aktualni traffic. Zase tak nutne to dal nepotrebuji. 

• Agree 1
  • Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh

@Tube taky mě to u UPC bavilo sledovat. Dřív. Pak přišel covid. Jak kdy ale až čtyři lidi střídavě doma se svými požadavky na školu, práci, Teamsy, nějaký ten Netflix, další elektonické hračky jako 3D tiskárny, příprava nějakých věcí do technických kroužků. Příprava nějakých věcí do práce. Tak jsem se na sledování dat vykvákl. Co bylo míň příjemné než data, nárůst spotřeby elektřiny. Tam se raději naopak na elektroměr preventivně radši ani nedívám, nebo by mě mohlo hrábnout 😷😄

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole

@Marek-26 No aby to melo nejaky smysl, muselo by to byt na delsi bazi. Mam prehled Down/UP od 07/2016

Do 01/2022. Bylo zajimave sledosvat kdy se Down prehoupl z xx xxGB na xxx xxxGB

@Sparrow No mam jen manazera dopravy. Vidim data po dnech, ale jen do doby, kdy vypadne elektrina, nebo neprovedu restart routeruScreenshot_2022-03-16-21-26-57-223_com.android.chrome.thumb.jpg.757d910e4c6f6bf648f9f9c0fa90a44f.jpg

• Agree 1
  • Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh