Odesláno 25. února 2022 3 roky Otázkou je, co nestíhají (v Brně a jinde jo). Fyzicky za mnou nikdo nemusí, hw nemění. Dle mého je to jen administrativní úkon. A ten snad nebude o nic náročnější v Brně než třeba v Praze. Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno 25. února 2022 3 roky To nebude o lokalitě. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 25. února 2022 3 roky O lokalitě to je a není. Přesouvají logicky celé bloky (sídliště) naráz jak mi bylo řečeno. Obdobně nyní odložili přechod např. na Praze 13 někdy na půlku dubna. - - - - Praha
Odesláno 25. února 2022 3 roky Není, většinou jsou podmínky různé kombinace služeb, typ placení, účtovací období atd. Za mě, kéž by to bylo dle adresy. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 25. února 2022 3 roky Nikam nespěchejte. Čím později vás převedou , tím kratší dobu (pokud to někdy zprovozní) budete bez zpětného shlédnutí. Pokud tedy nebudte mít jejich box . Teda vlastně na obrazovčičce telefonu to ještě půjde. - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 27. února 2022 3 roky já měl být migrován, někdy až ke konci migrací a v listopadu jsem si požádal o přednostní migraci, a přijali jí, a byl jsem zmigrován koncem ledna 🙂 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 28. února 2022 3 roky když jsem byl migrován, jak se přihlásím do modemu ? Mám Název zařízení: Compal 3.0, původní hesla k přihlášení nefungují
Odesláno 28. února 2022 3 roky Přihlašovací jméno je admin a heslo zůstává stejné jaké bylo nastaveno původně, tedy buďto výchozí na štítku, nebo nějaké vaše, pokud jsi ho měnil. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. března 2022 3 roky Zdravim, je v tom nejaky zmatek, ted me dosla SMS, ze mam zaplatit vyuctovani, ze se blizi datum splatnosti. Pritom jsem platil 17.2.2022 😄 Byl jsem v unoru preveden z UPC do Vodafone. Mam to ignorovat? Diky. 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.