Odesláno 25. února 2022 3 roky Otázkou je, co nestíhají (v Brně a jinde jo). Fyzicky za mnou nikdo nemusí, hw nemění. Dle mého je to jen administrativní úkon. A ten snad nebude o nic náročnější v Brně než třeba v Praze. Start+, Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno 25. února 2022 3 roky To nebude o lokalitě. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 25. února 2022 3 roky O lokalitě to je a není. Přesouvají logicky celé bloky (sídliště) naráz jak mi bylo řečeno. Obdobně nyní odložili přechod např. na Praze 13 někdy na půlku dubna. - - - - Praha
Odesláno 25. února 2022 3 roky Není, většinou jsou podmínky různé kombinace služeb, typ placení, účtovací období atd. Za mě, kéž by to bylo dle adresy. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 25. února 2022 3 roky Nikam nespěchejte. Čím později vás převedou , tím kratší dobu (pokud to někdy zprovozní) budete bez zpětného shlédnutí. Pokud tedy nebudte mít jejich box . Teda vlastně na obrazovčičce telefonu to ještě půjde. - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 27. února 2022 3 roky já měl být migrován, někdy až ke konci migrací a v listopadu jsem si požádal o přednostní migraci, a přijali jí, a byl jsem zmigrován koncem ledna 🙂 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 28. února 2022 3 roky když jsem byl migrován, jak se přihlásím do modemu ? Mám Název zařízení: Compal 3.0, původní hesla k přihlášení nefungují
Odesláno 28. února 2022 3 roky Přihlašovací jméno je admin a heslo zůstává stejné jaké bylo nastaveno původně, tedy buďto výchozí na štítku, nebo nějaké vaše, pokud jsi ho měnil. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. března 2022 3 roky Zdravim, je v tom nejaky zmatek, ted me dosla SMS, ze mam zaplatit vyuctovani, ze se blizi datum splatnosti. Pritom jsem platil 17.2.2022 😄 Byl jsem v unoru preveden z UPC do Vodafone. Mam to ignorovat? Diky. 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.