Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Je to taková divná rada, ale jestli se to má provozovat na delší dobu, tak by asi stálo zato, vyměnit všechny elektrolyty ve zdroji " sakumprásk".  Zas takový balík to nestojí.

• -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov
Odesláno
  • Autor

@tomus to jsi hodný, ale já bych ho stejně neuměl vyměnit. Ten zdroj se nedá koupit nový?

@Medvěd to vůbec není divná rada, naopak. Řeknu jim to v GME, snad  budou v obraze. Když už ho mám doma, navíc funkční ( spárovaný), tak ať ho ještě využiju aspoň na tu Primu.

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno
  • Autor

Tak jsem byl dnes v GME, ale nepochodil jsem. Podívali se na to, řekli že tam nevidí nic špatně ( ten rezavý flek je prý lepidlo) a nabídli mi, že mi prodají všechny kondenzátory, ale musím jim říct typové označení. Anebo ať si zajdu někde do servisu. No nebyli moc ochotní...

V 10. 2. 2022 v 16:45, Marek-26 napsal:

Jestli je na vstupu signál dobrý, vzal bych filtr zpětného kanálu a něco se 4 výstupy (jednu rezervu pro strýčka příhodu i za cenu vyššího útlumu). Koukal bych po značkách jako Toner, Teroz, Teleste, FTE ... Hlavně F vstupy i výstupy 🙂 

A co tento  https://www.tipa.eu/cz/antenni-rozbocovac-geti-gss103-3-vystupy/d-242135/

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

2 tramin: Hele, jestli problém není v tom, že GME jsou prodejci. Musel by si narazit na někoho mimořádně ochotného, v čase, kdy v krámě nemá žádné další zákazníky a sám by musel být technicky zdatný, aby byl ochoten ti tyhle informace z doneseného kusu elektroniky vyčíst s rizikem, že když se potom něco někde po... tak mu to otlučeš o ústa :-)  Nemluvě o tom, že některé kondenzátory mohou být umístěny tak, že bez vyletování z desky jejich hodnotu nezjistíš. 
Obecně u kondenzátorů jsou důležité hodnoty kapacita (v nějak předponou dělených Faradech) a napětí - to je velmi důležité. Potom by tě ještě mělo zajímat konstrukční řešení kondenzátoru prostě proto, aby se vlezl na místo starého. O tom, že je nutné dodržet polarita součástky netřeba mluvit :-)

• -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague