Odesláno 4. února 2022 3 roky Dobrý den, dnes mi přišlo nové vyúčtování a v podstatě: 1) na stránkách Můj Vodafone je minulé období: -8332 Kč neuhrazeno (?!) a aktuální období: 629 Kč 2) na SMS mi přišlo ještě kryptičtější: Poslední Vyúčtování za (moje služba) pro plátce (moje jméno) je vystavené na celkovou částku 8332 Kč. Částka obsahuje i převedený zůstatek z minula (sic) období -8514.2 Kč. Pro úhradu částky, která má splatnost 22.02.2022 (pěkný datum)... atd. Co se děje?
Odesláno 4. února 2022 3 roky Ja bych volal na Vodafone... Na foru to nevyresis. Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 5. února 2022 3 roky @Kate nebyla migrace? Tam bývají na přechodné období nesmysly. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 5. února 2022 3 roky Ikdyby, tak na foru to nevyresi a musi to resit s VF Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 5. února 2022 3 roky V těch SMSkách chodí totální nesmysly, mám i variantu, podle které mám na faktuře přeplatek 111 Kč (což na první pohled celkem odpovídá) a podle SMS mám 111 Kč platit. Každopádně bych se držel faktur 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno 5. února 2022 3 roky Dobře, počkám ješte na další vyúčtování a pokud to bude pokračovat, tak holt budu řešit s VF.
Odesláno 5. února 2022 3 roky Řešil bych to hned. Ostatně VF má bezplatnou telefonní linku, takže za zavolání člověk nic nedá. - - - - -
Odesláno 5. února 2022 3 roky Taky bych nečekal, pokud by šlo o moje peníze v řádu tisíců. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 5. února 2022 3 roky V samoobsluze Muj Vodafone jsem měl taky totální nesmysly. Čekal jsem na faktury, ty byly v pořádku, tak jsem to neřešil . V samoobsluze se to srovnalo za cca 2 měsíce. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 5. února 2022 3 roky Já už jsem po migraci, a vše je vždy v pořádku po vystavené faktuře, občas ty vyšší částky jsou jen tehdy pokud klient neměl třeba zaplacené faktury v den migrace, tak jsem nedoplatek převedl do Vodafone, jinak na faktuře se pak vše srovná Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.