Odesláno 4. února 2022 3 roky Dobrý den, dnes mi přišlo nové vyúčtování a v podstatě: 1) na stránkách Můj Vodafone je minulé období: -8332 Kč neuhrazeno (?!) a aktuální období: 629 Kč 2) na SMS mi přišlo ještě kryptičtější: Poslední Vyúčtování za (moje služba) pro plátce (moje jméno) je vystavené na celkovou částku 8332 Kč. Částka obsahuje i převedený zůstatek z minula (sic) období -8514.2 Kč. Pro úhradu částky, která má splatnost 22.02.2022 (pěkný datum)... atd. Co se děje?
Odesláno 4. února 2022 3 roky Ja bych volal na Vodafone... Na foru to nevyresis. Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 5. února 2022 3 roky @Kate nebyla migrace? Tam bývají na přechodné období nesmysly. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 5. února 2022 3 roky Ikdyby, tak na foru to nevyresi a musi to resit s VF Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 5. února 2022 3 roky V těch SMSkách chodí totální nesmysly, mám i variantu, podle které mám na faktuře přeplatek 111 Kč (což na první pohled celkem odpovídá) a podle SMS mám 111 Kč platit. Každopádně bych se držel faktur 🙂 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 5. února 2022 3 roky Dobře, počkám ješte na další vyúčtování a pokud to bude pokračovat, tak holt budu řešit s VF.
Odesláno 5. února 2022 3 roky Řešil bych to hned. Ostatně VF má bezplatnou telefonní linku, takže za zavolání člověk nic nedá. - - - - -
Odesláno 5. února 2022 3 roky Taky bych nečekal, pokud by šlo o moje peníze v řádu tisíců. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 5. února 2022 3 roky V samoobsluze Muj Vodafone jsem měl taky totální nesmysly. Čekal jsem na faktury, ty byly v pořádku, tak jsem to neřešil . V samoobsluze se to srovnalo za cca 2 měsíce. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 5. února 2022 3 roky Já už jsem po migraci, a vše je vždy v pořádku po vystavené faktuře, občas ty vyšší částky jsou jen tehdy pokud klient neměl třeba zaplacené faktury v den migrace, tak jsem nedoplatek převedl do Vodafone, jinak na faktuře se pak vše srovná Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.