Odesláno před 8 hodinami8 hod Tak to máš @Technikus vyřešené. Programy na Primě si nahrávej a pak si je na webu přetáčej. To co jsem ti ušetřil za přechod jinam pošli na podporu fora... 😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno před 7 hodinami7 hod Díky za tip, vyzkouším. Vím jen to, že nahrávka bude dýl uložena, ale že je rozdíl i ve sledování online zpětně až 7d vs nahrávka v možnosti Primy a přetáčení reklam, klobouk dolů. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod před 1 hodinou, dad18 napsal:Už se opakujem. Počkám co mi odpoví oficiální zástupce VF zda je zde povolená reklama na konkurenci nebo není.Tak já to teda řeknu - jsi prakticky hlavní důvod proč sem nechodím. Nechceš si to nechat od cesty?před 3 hodinami, Komár napsal:@namec Děkuji za výcuc z toho odkazu, já si na něj netroufnul kliknout, protože by mě @dad18 nahlásil :-D Takže to je obdobná, ne-li stejná funkce jako u druhého ze tří, nejmenovaného poskytovatele TV.Tak platformu jako ti, jejichž jméno se nesmí vyslovit, používají i další, jejichž jméno se taky nesmí vyslovit, takže implementace bude patrně stejná. A s ohledem na to, že na stejnou platformu ohlásil přechod i VF, tak dříve nebo později se stejné funkce dočkají i zákazníci VF. před 47 minutami, Technikus napsal:Díky za tip, vyzkouším.Vím jen to, že nahrávka bude dýl uložena, ale že je rozdíl i ve sledování online zpětně až 7d vs nahrávka v možnosti Primy a přetáčení reklam, klobouk dolů.Ano, tak to funguje. Jen holt to trochu kazí ta filozofie “nenahráváme vysílání ale konkrétní pořad”, takže občas se u toho naštveš, protože bude chybět konec nebo začátek 🤷🏻♂️ Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno před 2 hodinami2 hod Vždyť přetáčení funguje na Prima + Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno před 55 minutami55 min To sice jo, ale když máš jako box u televize Apple TV a nejsi zrovna fanda koukání přes AirPlay, tak je jednodušší si koupit televizi ještě od někoho, kde přetáčení není problém 🤷🏻♂️ No a když si to spočítáš (ani ta Prima+ není úplně zadarmo), tak vlastně za ten komfort to není ani tak moc vysoká cena. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.