January 31Jan 31 Ale no tak, každému se líbí něco jiného. A hlavně to se netýká VF, ten to přetáčení zarazil už dávno, takže pro nás se nic nezmění. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
January 31Jan 31 ted se už oprvadu ta Prima + Premium vyplatí Premium+, DSL 50, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu M Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
January 31Jan 31 Na primáckým hbbtv ty reklamy (cca. 1 - 2 min.) jdou vydržet. Start - Základní, Sport, Cinema CA modul Prachatice
January 31Jan 31 ať to vysílání v síti iptv poskytovatelů klidně zrušej úplně, žádná škoda to nebude a lidi můžou používat přímo jejich aplikaci, kdo teda o to jejich vysílání stojí 🤔 - sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Praha
January 31Jan 31 @kautskym a ostatní, můžete mi prosím vysvětlit co se pro zákazníky VF změní? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
January 31Jan 31 @dad18 dávám jsem jen informaci, jestli Vás to pobuřuje tak se omlouvám, ale jsou ty někdy větší 💩💩💩, se kterými VF nemá nic společného Premium+, DSL 50, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu M Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
January 31Jan 31 @kautskym Jsme na foru Vodafone, objevilo se tu info o Primě kterou mám naladěnou a i za ní platím, tak se ptám co se pro zákazníky od 1.2 změní.Odpovím si sám - nic.Tak mi nějak uniká smysl toho příspěvku.Nejde o pobouření, jen mě zajímalo jestli ti co mají ca modul nebo aplikaci to mají jinak než ti co mají boxy. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
January 31Jan 31 před 2 hodinami, kautskym napsal:https://www.mediaguru.cz/prima-zprisni-pretaceni-reklam-divak-uz-ho-neobejdeU Vodafone je přetáčení vpřed u zpětného zhlédnutí na kanálech Prima zablokované úplně, takže se pravděpodobně nic nezmění ani po 1. únoru, nicméně i tak pořád existují nějaké omezené možnosti jak reklamu obejít, tak doufejme že ty zůstanou beze změny, radši je tady nebudu vypisovat veřejně. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
January 31Jan 31 @tomus Vracíme se v čase? Tuhle debatu jsme mi dva spolu vedli už v létě a jediná možnost jak přetáčet reklamy byla si ten program nahrát a tam to přetáčet jde. Nebo si objevil i jiný způsob? Klidně se pochlub, od zítřka to už asi fungovat nebude.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice