Přejít na obsah

Doporučené odpovědi

Odesláno

@Komár Toto je umožněno i u oneplay,viz:Platforma Oneplay nasazuje od čtvrtka úpravu přetáčení na kanálech skupiny Prima. Nově je možné přetáčet i dopředu a navázat tam, kde divák skončil. Reklamní bloky zůstávají chráněné, v některých případech je lze částečně přeskočit. Při spuštění záznamu staršího pořadu je v první minutě volné přetáčení bez omezení, teprve poté začínají platit pravidla pro reklamy.

Upraveno uživatelem namec

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Neříkám, že by se mi přetáčení na Primě nelíbilo, ale zase když jsem viděl nabídku a ceny Oneplay hned po ukončení Voyo, tak jsem měl jasno.

Zlatý Vodafone, u kterého mám základní TV a jsem vlastně spokojen.

• Premium+
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
Odesláno

@Technikus a proč si nevezmeš za stovku stb a budeš si pořady z primy natáčet a tam to přetáčení funguje? Chápu to tak, že to sleduješ ze záznamu tak je fuk jestli ve zpětném přehrávání kde přetáčení nejde a určitě nepůjde, nebo v nahrávce? Nebo tolik zas za přetáčení reklam dát nechceš? 😀

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

Žádný set-top box za stovku kde by šly přetáčet reklamy Vodafone nemá, to by musel být set-top box s DVB-C ve volném prodeji s externí harddisken, do kterého si vložíš pronajatý CA modul od Vodafonu, ale do takového řešení se většině uživatelům nechce protože to je návrat o několik let zpět.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Jak nemá? A co mám doma? Nebo to už všechny ty set-top box pro Vodafone TV zrušily? Jo aha, tak ten obyč stojí 70 kč a ty další 120 kč jestli teda poukazuješ na tohle.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno

Já teda dobu nahrávání už nějak neuznávám. 7d online zpětně mi stačí a aktuálně reklamy překousnu. Navíc mi vrácením set top boxu odpadl nějaký výdaj, drobné na elektřině a mimo drobností jsem vlastně s app na Samsung TV spokojen. Takto sleduji TV primárně, alternativu pak Android TV nebo přes web či appky v mobilu/tabletu.

• Premium+
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
Odesláno

Tak to to přetáčení zas tak nutně nechceš a nepotřebuješ.😀

@tomus Pozor, já nemyslel přetáčení ve zpětném týdenním přehrávaní, ale přetáčení v náhrávce.. Ale to jsem tam psal.

Upraveno uživatelem dad18

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno

Hmm, tak to jsem ani netušil že v nahrávkách ty kanály Primy přetáčet v před lze a týká se to i aplikace, já měl za to že to blokují všude, proto na Primu téměř nekoukám.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

Co o tom začala mluvit i Nova tak jsem to začal řešit a jediné řešení je nahrávat si to na stb a pak koukat ze záznamu.

Ale napadlo mě jak mluvíš o té aplikaci... Koukám na to někdy i přes web tv.vodafone.cz a já tam mám i sekci nahrávky a tam jsou moje nahrávky co mám v stb. A můj dotaz je, jestli máte vy co nemáte stb také tu sekci nahrávky a můžete i vy nahrávat pořady ?

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno

Nahrávky se ukládají na cloud ve Vodafonu a pak jsou dostupné napříč všemi aplikacemi, takže je jedno jak ze kterého zařízení jí pořídíš, můžeš na ní potom koukat na jakémkoliv jiném zařízení, které je pod tvým uživatelským účtem.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 1

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague