Odesláno včera v 10:151 den @Komár Toto je umožněno i u oneplay,viz:Platforma Oneplay nasazuje od čtvrtka úpravu přetáčení na kanálech skupiny Prima. Nově je možné přetáčet i dopředu a navázat tam, kde divák skončil. Reklamní bloky zůstávají chráněné, v některých případech je lze částečně přeskočit. Při spuštění záznamu staršího pořadu je v první minutě volné přetáčení bez omezení, teprve poté začínají platit pravidla pro reklamy. Upraveno včera v 10:161 den uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno včera v 11:511 den Neříkám, že by se mi přetáčení na Primě nelíbilo, ale zase když jsem viděl nabídku a ceny Oneplay hned po ukončení Voyo, tak jsem měl jasno. Zlatý Vodafone, u kterého mám základní TV a jsem vlastně spokojen. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno včera v 11:551 den @Technikus a proč si nevezmeš za stovku stb a budeš si pořady z primy natáčet a tam to přetáčení funguje? Chápu to tak, že to sleduješ ze záznamu tak je fuk jestli ve zpětném přehrávání kde přetáčení nejde a určitě nepůjde, nebo v nahrávce? Nebo tolik zas za přetáčení reklam dát nechceš? 😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno včera v 12:031 den Žádný set-top box za stovku kde by šly přetáčet reklamy Vodafone nemá, to by musel být set-top box s DVB-C ve volném prodeji s externí harddisken, do kterého si vložíš pronajatý CA modul od Vodafonu, ale do takového řešení se většině uživatelům nechce protože to je návrat o několik let zpět. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno včera v 12:081 den Jak nemá? A co mám doma? Nebo to už všechny ty set-top box pro Vodafone TV zrušily? Jo aha, tak ten obyč stojí 70 kč a ty další 120 kč jestli teda poukazuješ na tohle. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno včera v 12:091 den Já teda dobu nahrávání už nějak neuznávám. 7d online zpětně mi stačí a aktuálně reklamy překousnu. Navíc mi vrácením set top boxu odpadl nějaký výdaj, drobné na elektřině a mimo drobností jsem vlastně s app na Samsung TV spokojen. Takto sleduji TV primárně, alternativu pak Android TV nebo přes web či appky v mobilu/tabletu. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno včera v 12:101 den Tak to to přetáčení zas tak nutně nechceš a nepotřebuješ.😀@tomus Pozor, já nemyslel přetáčení ve zpětném týdenním přehrávaní, ale přetáčení v náhrávce.. Ale to jsem tam psal. Upraveno včera v 12:111 den uživatelem dad18 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno včera v 12:251 den Hmm, tak to jsem ani netušil že v nahrávkách ty kanály Primy přetáčet v před lze a týká se to i aplikace, já měl za to že to blokují všude, proto na Primu téměř nekoukám. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 23 hodinami23 hod Co o tom začala mluvit i Nova tak jsem to začal řešit a jediné řešení je nahrávat si to na stb a pak koukat ze záznamu. Ale napadlo mě jak mluvíš o té aplikaci... Koukám na to někdy i přes web tv.vodafone.cz a já tam mám i sekci nahrávky a tam jsou moje nahrávky co mám v stb. A můj dotaz je, jestli máte vy co nemáte stb také tu sekci nahrávky a můžete i vy nahrávat pořady ? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno před 23 hodinami23 hod Nahrávky se ukládají na cloud ve Vodafonu a pak jsou dostupné napříč všemi aplikacemi, takže je jedno jak ze kterého zařízení jí pořídíš, můžeš na ní potom koukat na jakémkoliv jiném zařízení, které je pod tvým uživatelským účtem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.