Odesláno 11. března 2024 1 rok Počkej, tu desynchronizaci na Apple nikdo nehází. Jsou to dva oddělené problémy. Jedna je s tím zvukem, což bude asi kodek/DRM problém a pak překážka ve vývoji jako takovém, ale to se vlastně týkalo apky pro AppleTV. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 25. června 2024 1 rok tady že to opravdu funguje v Safari na MacOS před 50 minutami, kautskym napsal: Na síti X psala Zuzana z Vodafone ze si nějaký klient muže pustit beta TV na MacBook https://x.com/vodafone_cz/status/1805544409305428022 https://tv.vodafone.cz Upraveno 25. června 2024 1 rok uživatelem kautskym Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 25. června 2024 1 rok funguje to, ikdyž teda nevím proč to jde automaticky do full screenu a řazení programů jsem nikde nenašel hlavně by to chtělo tu podporu AppleTV - - - - Praha
Odesláno 26. června 2024 1 rok Taky nechápu, který id*ot zase rozhodl o tom, že všichni uživatelé PC touží defaultně po fullscreenu. Doufám, že někoho tedy zase napadne, alespoň to dát jako další volbu v nastavení, zda chci VTV zobrazit jako fullscreen nebo v okně. - - - CA modul OVA
Odesláno 26. června 2024 1 rok O full screenu je něco už tady. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 26. června 2024 1 rok Na MacBooku se jedna pouze o beta verzi možná proto Upraveno 26. června 2024 1 rok uživatelem kautskym Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 26. června 2024 1 rok Centrum péče Přehrávač se chová všude stejně - na Windows i na macOS (kde zatím oficiálně podporu zaručit nemůžeme, ale v rámci beta je dostupná). Automaticky se spouští celoobrazovkový režim a je možné z něj vyskočit (kliknutím, přes ESC apod.). Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 26. června 2024 1 rok Ano a proto se ptám, jde ten fullscreen zrušit tak, jak to bylo? tzn. když chci fullscreen, tak si ho zapnu. VTV je to pro PC, fakt mě nebaví to pořád vypínat 🥵 - - - CA modul OVA
Odesláno 26. června 2024 1 rok Centrum péče Evidujeme to jako jednu ze zpětných vazeb, ale takto se nová verze přehrávače standardně chová, takže zrušit to nejde, je to vlastnost, nikoliv chyba. Je možné, že v budoucnu s nějakou jinou verzí to bude fungovat odlišně, ale to teď nevím. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 26. června 2024 1 rok Jo, to znám. To není chyba, to je vlastnost 🤪 ".. Je možné, že v budoucnu s nějakou jinou verzí to bude fungovat odlišně, ale to teď nevím.." - ale ono se to právě teď chová odlišně! A nevšiml jsem si, že by si uživatelé stěžovali, že se to nespouští ve fullscreenu (tady, ani na FB jsem nenašel jediný takový požadavek). Upraveno 26. června 2024 1 rok uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.