Guest Michal Hám Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Dobrý den. Rád bych Vodafone TV sledoval na zařízení Android IP Box Strong SRT 2023, ale po stažení se mi zobrazuje jen oznámení, že Vodafone TV nelze sledovat na nezabezpečeném zařízení. Mohu poprosit o radu, co s tím? Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Možná tam bude problém s DRM ochranou, aplikace Vodafone TV je určena pro mobilní telefony a tablety, různé Android boxy s obyčejným Androidem nejsou podporovány. Jedině počkat až bude verze pro Android TV, ta by pak teoreticky měla šlapat i na Android boxech s Android TV/Google TV. Ještě mě napadlo zkusit tu aplikaci otevřít v běžném webovém prohlížeči, který už Vodafone TV také podporuje. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajdee Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 (edited) Nainstalujte DRMinfo a pošlete výsledek kontroly. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidfung.drminfo&hl=cs&gl=US Pokud tam bude Widevine L3 nebo to je zařízení zcela bez Widevine, případně tam není rozumně vysoký HDCP level, tak je to problém s DRM (L3 je vyhovující na počítači, ale nevím, jak se VF TV na L3 tváří na Androidu). Pokud je to rootnuté zařízení nebo zařízení s odemčeným bootloaderem, může být problém v tom. Edited August 25, 2021 by zajdee 1 1 Quote - - - Compal, 3xCA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lynx-cz Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 před 20 hodinami, tomus napsal: Ještě mě napadlo zkusit tu aplikaci otevřít v běžném webovém prohlížeči, který už Vodafone TV také podporuje. Zkoušel jsem to na android boxu, při pokusu něco přehrát jde redirect na stránku s android aplikaci, takže v prohlížeči to funguje asi jen na windows. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Ještě mne napadá změnit User agent v prohlížeči, protože z této hodnoty server ví na jakém zařízení a prohlížeči to běží. Ale netuším jaká verze Chrome v boxu je a jestli je to tam možné, nebo má možnost instalovat rozšížení? Prostě mu vnutit, že Chrome běžící na Win :) Používám to pří vývoji webovek, ale na PC 😞 Quote Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vavruska Posted December 27, 2021 Share Posted December 27, 2021 Tak v DRM to na Miboxu S není, má Widevine L1 - tedy nejvyšší ochranu, bohužel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrM Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 A ten root jste ověřoval? Quote 500 Mb/s - Klasik modem Compal, VTV Box, CA Modul Plzeň Bolevec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 Mi Box 3 ani S (4) nemaji z vyroby ROOT Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrM Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 A v čem tedy může být problém, když ne v DRM a rootu? Co ještě tedy aplikace vyžaduje? Quote 500 Mb/s - Klasik modem Compal, VTV Box, CA Modul Plzeň Bolevec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 Viz. https://www.techforum.cz/topic/60013-aplikace-vodafone-tv-chyba-1803/?do=findComment&comment=450143 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts