marek-81 Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 (edited) Zdravím. Poslední týdny je zpětné přehrávání u služby Horizon doslova katastrofální. V podstatě se dá říci, že služba je na nic, jen tady na živý stream. Chtěl jsem se dnes podívat zpětně na pořad Archiv ČT 24 a nic není k dispozici. A to není všechno, už minulý týden jsem si nemohl pustit film z Primy HD, protože také nebyl k dispozici (druhý den po odvysílání). Máte to tak i vy? Mě to docela štve, protože si říkám, za co platím. Mám Klasik a de facto až na pár programů jsou všechny zdarma v dvb-t2, některé dokonce i v HD. Tak nevím nevím, zda se mi vyplatí to platit. Edited August 1, 2021 by marek-81 Quote Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
homberg Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Zkusil jsem ted pustit ze zaznamu finale ctyrhry zen v tenisu na OH, zaznam zacina az od stavu 4:1 ve druhem setu 😞 Takze ano, sluzba zpetneho shlednuti je ponekud na dve veci... Quote Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 (edited) @homberg To si musíš pustit ten předchozí blok (od 5:20 - 9:20) a přetočit na 8:10 kdy začali. ČT má to vysíláni v EPG po 4 hodinových blocích :) @marek-81 Jinak teď jsem zkusil 4 ČT Archívy zpětně a mě to přehraje 😞 Edited August 1, 2021 by Sparrow Quote Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Archiv ČT24 je snad lepší přehrávat přímo z webu České televize... 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek-81 Posted August 1, 2021 Author Share Posted August 1, 2021 @Adolf.Shitlerano, budu muset používat služby jednotlivých TV (iVysílání, Iprima...), ale pak se tedy sám sebe ptám, proč si platím tv exUPC. Quote Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Tak to netuším :D Možná ale proto, že zdaleka ne vše, co se lineárně vysílá, se také najde v archivech... Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Blbnulo to občas vždy, poslední dva roky to bylo horší a poslední 3 měsíce byl Horizon GO prakticky nepoužitelný. Ale faktury chodily vždy přesně, to zase jo. Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts