Přejít na obsah

Doporučené odpovědi

Odesláno

Něco už jsi/jste psal tady, ne?

Není to výměna za Compal?

• Premium+
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
Odesláno

Arris je Vodafone station, dostaneš pravděpodobně model s Wi-Fi 5, ale za příplatek můžeš mít i s Wi-Fi 6.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

@Ondra - Vodafone Díky, už se proces rozběhnul. Jen pro zajímavost - jaký je rozdíl mezi Vodafone Station 3.1 P a ARRIS DOCSIS 3.1 TG3442DE? Ten první se kvůli 1000/300 měnit musí, ten druhý měnit potřeba nebylo. Dík.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Arris TG3442 je Vodafone station s wi-fi 5

Arris TG6442 je Vodafone station s wi-fi 6

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Takže pro 1000/300 stačí Arris TG3442 a nemusí být Arris TG6442. A teď ještě musím teda zjistit co je za modem, který mám na faktuře jako Vodafone Station 3.1 P 🙂

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Jako 3.1 se značí s Wi-Fi 5, tedy pronájem by měl být za 70 Kč.

• Premium+
  • -
  • Základní
  • Praha
Odesláno

Akorat pocitej s tim ze z te wifi 5 ten gigabit nedostanes :) ale pokud nemas doma zarizeni ktere by melo W6 tak ti to muze byt jedno :D

• Super
  • -
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Ova
Odesláno

Takže Vodafone Station 3.1 P je - chvilka napětí - taky TG3442DE 🙂 Teď jsem to se slečnou probral, chvilku jsme to řešili, předělali objednávku, a už to běží 1000/300 🙂

@Technikus Nojo, samo že za ty dva TG3442DE platím celou dobu kilo a budu ho platit i dál 🤷🏻‍♂️

@pavel87 Je mi to jasný, ale s ohledem na to, že modem je v bridge módu, se s tím celkem snadno srovnám 🙂

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Praha 6
Odesláno

Teď bych se ozval na Vodafone, že mám po výměně modemu a ceníkovka je 70 Kč.

Nebo nechť technik donese Station s Wi-Fi 6.

• Premium+
  • -
  • Základní
  • Praha
Odesláno

Cestu snížení ceny pronájmu jsem už zkoušel, tudy cesta nevede, obratem přijde nabídka na výměnu modemu. Výměna modemu = dvouhodinové okno, kdy budu čekat na technika. Roční úspora = 360 Kč. Za ty dvě hodiny vydělám rozdíl v ceně pronájmu asi tak na 10 let.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Praha 6

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague