Odesláno 15. dubna 2021 4 roky V tom věkovým omezením musíš udělat dvakrát změnu a dvakrát uložit, aby se přepsala původní vadná informace. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 15. dubna 2021 4 roky 6 hours ago, Adolf.Shitler said: že to ještě nepožaduje potvrzení o bezinfekčnosti nebo negativní test na Covid Treba poslat programatorom Horizonu ako feature request 😀 Super - Základní - Bratislava
Odesláno 15. dubna 2021 4 roky @ tomus Jo, už je to v cajku, dík :-) Horizon je zjevně natvrdlý a všechno se mu musí opakovat 2x :D - - - - -
Odesláno 15. dubna 2021 4 roky Horizon na webu po mně taky chtěl PIN kvůli věkovému omezení. Naštěstí postup vystoupit/nastoupit (zapnout věkové omezení/uložit/vypnout omezení/uložit) pomohl. Super 500 Mb/s - Komfort STB Kaon K-B3000HDCO, Compal CH7465VF Teplice
Odesláno 2. května 2021 3 roky Mám setopbox od Vodafonu cca 50 dní a bože zlatej Horizont.Tohle je peklo na zemi.Mám Samsung UE65MU9002.Kdykoliv jej zapnu nastaví se do 4K a to znamená rozmazený obraz tj musím jej přenastavit na 1080P po každém zapnutí.A ma 1080P se kvalitou obrazu Horizontu jen těžko přiblíží..Při přepnutí na Netfilx v 90% nejde přepnout z5 takže se musí vytáhnout ze zásuvky.To samé se děje během zpětného přehrávání kdy se po cca 40 minutách začne sekat a nezřídka to končí pernamentním zásekem.Vytahoval jsem ho ze zásuvky za týden víckrát než Horizont za x let provozu.Je to prostě peklo a nehovořím o absolutně nulové možnosti cokoliv udělat s nastavením kanálů.Horizont měl aspoň volbu oblíbené.tady se musím pokaždý prokousat všemi stanicemi.Nebo si zapamatovat pozice.
Odesláno 2. května 2021 3 roky Nemá ten Vodafone box funkci úplného vypnutí abys ho nemusel pořád tahat ze zásuvky, podobně jako to má malý HD Mediabox, kdy podržíš tlačítko pro vypnutí boxu delší dobu a on se úplně vypne. Jinak asi bych zvážil zda si ho nechat vyměnit, může se klidně jednat o nějakou vadu boxu, nic za to nedáš, zkus to. A ještě jsi nezmínil, který Vodafone box máš, jestli ten základní, nebo prémiový ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. května 2021 3 roky před 8 hodinami, Ivan666 napsal: před 4 hodinami, tomus napsal: Nemá ten Vodafone box funkci úplného vypnutí abys ho nemusel pořád tahat ze zásuvky, podobně jako to má malý HD Mediabox, kdy podržíš tlačítko pro vypnutí boxu delší dobu a on se úplně vypne. Jinak asi bych zvážil zda si ho nechat vyměnit, může se klidně jednat o nějakou vadu boxu, nic za to nedáš, zkus to. A ještě jsi nezmínil, který Vodafone box máš, jestli ten základní, nebo prémiový ? Nemá má jen na ovladači to na vypnutí a to nefunguje když se to kousne.Mám takovej malej cca 10 x 10 cm a určitě nemá to hlasový ovládání takže asi obyč. Upraveno 2. května 2021 3 roky uživatelem Ivan666
Odesláno 2. května 2021 3 roky Ok, u HD Mediaboxu stačí delší dobu držet tlačítko pro vypnutí i na ovladači. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. května 2021 3 roky V 7. 4. 2021 v 9:24, Marek-26 napsal: @PetrM Ideálně vitualizací Androidu 🙂 Jestli s tím nemáte zkušenosti, nejjednodužší je použít něco hotového jako je NOX, BlueStacks apod. To jen stáhnete, nainstalujete a pak v tom prostředí stáhnete potřebnou aplikaci z Google Play. Virtualizace Androidu je fajn, ale ve většině případů tam Vodafone TV aplikace stejně nechodí. Zkoušel jsem to na BlueStacks a tam to akorát vyhodilo hlášku "Zařízení není zabezpečeno", to bylo vše.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.