January 14, 20188 yr před 2 hodinami, Pavel m napsal: PS :Samsung TV ,už nechci vůbec vidět .Po koupi nové televize většina problému s UPC zmizela . Ktere konkretne problemy? Ja mam plasmu Samsung serie D (model 2011) a s televizi UPC nemam problem.
January 14, 20188 yr Tady nejspíše nepůjde o problémy s TV programy UPC, ale s aplikací HBO GOOdesláno z mého MT pomocí Tapatalk Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
January 15, 20188 yr Tragedi a ignoranti z hbo go vysli s farbou von a priznali nefunkcnost novej aplikacie pre LG...udajne skoncila podpora.Ma s nou problem aj Samsung s OS Tizen od kedy ten smejd vypustili...niekedy v oktobri 2017.Mne na mojom Same s OS Orsay fachci aj ked s problémom neustáleho zadavania aktivacneho kodu po kazdom vypnuti TV.Skusam teraz na mesiac Netflix a to je iny level. Edited January 15, 20188 yr by ritchi
January 20, 20188 yr LG 49UJ7507 jak zprovoznit HBO GO ?LG ještě požívá starší verzi HBO GO ,která nezobrazuje aktivační kód.První přihlášení funguje ,ale po týdnu píše nemáte předplatné . Doplnění :co jsem vyzkoušel ,ta jediná možnost je odebrat zařízení na HBO GO .A počkat 24 hodin a znova aktivovat službu na televizi. LG používá ještě starou aplikaci ,kde se služba na televizi aktivuje písmeny .Nepoužívá tu novou s aktivačním kódem. Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
January 23, 20188 yr Dnes celkom prijemne zistenie po skoro 4roch mesiacoch existencie novej aplikacie v smart TV,ktora nevyzadovala po spusteni aktivacny kod.
March 11, 20187 yr tak opět nefunguje HBO GO ve Win 10 v Microsoft Edge 41.16299.248.0.Vůbec se neobjeví přihlášení. Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
March 11, 20187 yr před 1 hodinou, Pavel m napsal: tak opět nefunguje HBO GO ve Win 10 v Microsoft Edge 41.16299.248.0.Vůbec se neobjeví přihlášení. doplněno :Tak HBO GO funguje v IE 11. Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
May 20, 20187 yr Nemá někdo přehled na kterých Smart TV je ještě dostupné HBO GO? Samsung by to snad měl mít v pohodě. Mám LG 2 roky starou tam ještě aplikace byla u nových modelů konec? Na stránkách LG se nic nedočtete. Zajímá mě zkušenost a realita.... 👍 Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj